TFF'den Açıklama: 3-4 Mart Tarihlerinde Ligler Kaldığı Yerden Devam Edecek

Hatay ve Antep nasil bay gececek kalan maclarini? Cok mantikli gelmiyor bana. Geriye donuk maclar nasil olacak? Cikip oynamis Antep diyelim, senden puan almis, simdi birden bire o maci hukmen antep aleyhine sonuclanmis gibi sayip rakibe 3 puan mi verecekler? Var mi boyle birseyin ornegi acaba? Valla ya ligi komple tescil etsinler bu sekilde, ya da iptal etsinler.

Ama bence, ne kadar da zor olsa, en dogrusu gecici olarak Antep ve Hatay gibi magdur olan takimlarin lokasyonunu baska sehirlere almak. Oradan kaldigi yerden devam etmeli lig.

Ülke tarihinin ne büyük depremlerinden biri olmuş. Çoğu insan hâlâ enkazlarin altında kurtarılmayı bekliyor ve futbolumuz 1 hafta aradan sonra başlayacak. Haftaya herseyi unuturuz birbirimize soveriz.

Rezil bir karar.

Bence kupa iptal edilip, ligler biraz daha gec baslayabilirdi.

Hatay ,Antep ve 2.lig.bolge takımları biz nasıl oynuyacaz dediği zaman yine ertelenir zaten

Hataya ve antepe yeni tesisler sağlanmadığı sürece oynanmasın

Doğru filan değil tamamen rezalet ,mağdur olan takımlar liglere nasıl çıkacak en az 2 hafta ara gerekirken yine saçmalıyor mallar,fikstür sıkışıksa yaz donemine doğru uzatirsin ligleri olağanüstü afet var ama yaptıkları şeye bak
lig bitimine ve ilk sampiyonlar ligi maci arasi sadece 20 gün var. maclar yaza ertelenirse futbulcular icin iki sezon araliksiz devam eder

Böyle olacagi belliydi zaten. Ligler oldugu gibi tescil de edilebilirdi gerci. Ama herseye ragmen hayat devam ediyor. 1 sekilde tekrar normal hayata dönulmeli ama ara belki daha uzun olabilirdi

1 marta kadar ertelenmeliydi

Hatay ve antep takımlarıda istanbul veya çevre illere kaydırılıp orda maçlarını oynamalı

Biraz erken olmuş. Ama fikstür nasıl olacak başka? Avrupa kupaları var. Sezonun zamanında bitirilmesi gerekiyor. Zaten sıkışık bir fikstür idi. Şimdi hemen her hafta iki maçlı fikstür oluşacak.

Fenerliler iptal edilsin diye ağlamaya başlamış.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Depremzede şehrin takımları kendileri oynamak bile isteyebilir hemen silinip atılması doğru olmaz bir çok futbolcuları var marka değerleri var bunlar top oynamazsa değerleri düşecek kendileride uzun vadede zarara uğrayacak. Fakat ligden çekilirlerse rakiplerine kalan maçlar için üçer puan eklenir antepe hataya önceden puan verenlerde değişiklik olmaz diye biliyorum yani geçmişe dönük bir puan eklemesi yoktu bu durumda.

2-3 hafta ertelenmeliydi uefa ne der bilmiyorum ama lig haziran ortasına kadar sürecek şekilde fikstür tekrar düzenlenenilirdi

Antep hatay takımları ne olacak keza alt liglerdeki malatya diyarbakır takımları maç yapacak mı?

Şehir enkaz altındayken nasıl müsabaka düzenlenecek :(

17 değil de 24 de başlasa daha doğru olurdu sanki 17 sine kadar enkaz kaldırma bile bitmez belki antebe hataya maça çık denilmez o durumda gerekirse nisan ve mayıs aylarında bazı maçlar hafta içi oynanabilir 10 gün ara az böyle bi afet için

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gayet doğru bir karar antep ve hatay ligde kalmalı diğer takımların buna itiraz edeceğini sanmıyorum bu vicdansızlık olur.

Mantıklı bir karar değil. Marta kadar ertelenmeliydi.

Her takım ona göre kadro kuracaktı..

Evet depremden çıkıp oynamak zor o zaman alt yapıdan biri oynasın.En fazla küme düşerler !!!Biz tek golle şamp kaybettik ağlamadık???

Hepsi depremin altında değildi..

Biz bu kadar oyuncu alıyoruz , yatırım yapıyoruz

Hatay 7 tane yemişti Beşiktaştan ve Galatasaray tek golle averajı kaybetti.
Hatay o zaman düşündü mü ?
Ya biz 7 tane yiyoruz bu belli olmaz mı?
Ya da ligin kaderiyle oynadık diye ?

Olayları çok da egzajere etmeye gerek yok

Bazı şeylerin olması gerekiyor hayat devam ediyor
Hele lig Dursun falan filan diyenleri samimi bulmuyorum
Yağmacılarla aynı benim gözümde
Kalmış 14 maç lig dursunmuş
Aklınızı kendinize saklayın
Ya ne alakası var 7 yemekle felan, çok saçma bir yorum bu sadece takım olarak bakamazsin buna o şehirde ki halk var taraftarı var. Ya yapmayın abi bu kadar yaa.
Ona göre kadro kurulsunmuş, depreme göre mi kadro kuracak adam

Geri
Üst Alt