Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.310
- 15.930
- 2.498
Sezonu hiç etmeye çalışanlar beyaz eşya çalan yağmacılar gibi onursuz ve haysiyetsiz, net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupayı asla pas geçmezler, öyle veya böyle oynatırlar, yoksa şanlı fenerim bu sezonu da kupasız kapatır. Buna asla izin vermezler.
ilki gereksiz bi söylem zaten,üzerinde düşünmedim fazla.ama ikinci opisyon herkese yarayan bişey.sıkıntı yok onda.yani ilki kafa karıstırıcı
Güney kibrisi ülke olarak biz tanimiyoruz siyasi sebeplerden dolayi aslinda dogru karar.Eger yardimi kabul edersek 3 5 sey icin ulkeyi tanimis sayiliyormuşuz elimizi güçsuzlestirir yabanci ülkelere karşi.Bu konuda doğru karar alinmiş.![]()
Güney Kıbrıs, Yardım Teklifinin Türkiye Tarafından Reddedildiğini mi Açıkladı? | Doğruluk Payı
Söz konusu iddia, birçok sosyal medya hesabı tarafından da paylaşılmış. 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından arama kurtarma çalışmaları sürerken Güney Kıbrıs’ın Türkiye’ye yardım teklifinin Türk yetkililer tarafından reddedildiğini açıkladığına dair iddialar sosyal medyada sıkwww.dogrulukpayi.com
Bu dogru mu? Dogruysa bunun hesabini kim soracak kim vercek merak ediyorum...
Bizim için fark etmez. Doğru. Çünkü biz de 1 puan bıraktık. Bizim de puanımız 2 puan artacak. O sıkıntı değil. De benim anlamadığım Adana'da durum o kadar kötü değil ki. Adana çekilmez ligden. O yüzden Fener de biz de puan alamayız oradan.Ikincisi neden herkese yariyormus Sergen ? Adana'da 1 puan birakti adamlar, simdi 3 sayilacak o. Oynanmis maclar dahil diyor.. Sacmalik bu.
Bu arada yemisim macini falan su asamada sadece mantikli olmadigini dusunuyorum.
Bizim için fark etmez. Doğru. Çünkü biz de 1 puan bıraktık. Bizim de puanımız 2 puan artacak. O sıkıntı değil. De benim anlamadığım Adana'da durum o kadar kötü değil ki. Adana çekilmez ligden. O yüzden Fener de biz de puan alamayız oradan.
Tamam da sence sadece geçmişe dönük puan verilip geleceğe yönelik puan verilmeyecek olabilir mi? Bunu bu TFF bile yapmaz. Geçmişmiş, gelecekmiş diye bakmayalım. Eğer Adana ligden çekilirse, ki Adana'nın da ligden çekileceği falan yok boşa konuşuyoruz, herkese 6 puan verilecek. Ama dediğim gibi Adana Demirsporluk bir durum yok. Onlar devam eder. Biz de Antep lige devam ederse maçı oynarız. Etmezse 3 puan alarak diğer maça geçeriz. Hatayspor deplasmanını da oynamadan 3 puan almış oluruz.Ikinci yari maci oynamadik. Fener ise oynadi diye biliyorum. Onu soylemeye calistim.
Tamam da sence sadece geçmişe dönük puan verilip geleceğe yönelik puan verilmeyecek olabilir mi? Bunu bu TFF bile yapmaz. Geçmişmiş, gelecekmiş diye bakmayalım. Eğer Adana ligden çekilirse, ki Adana'nın da ligden çekileceği falan yok boşa konuşuyoruz, herkese 6 puan verilecek. Ama dediğim gibi Adana Demirsporluk bir durum yok. Onlar devam eder. Biz de Antep lige devam ederse maçı oynarız. Etmezse 3 puan alarak diğer maça geçeriz. Hatayspor deplasmanını da oynamadan 3 puan almış oluruz.
Sen anlamadın bu olayı sanırım.Ben diyorum ki, tescil edilmis maclari ortada. Onlara mudahale etmeye gerek yok. Ilk yari biz 3 puan almis olsaydik, farz edelim, yine hak geciyor. "Amaan bize de +2 gelecek" diye bakip olayi kestirip atmak yanlis geliyor bana, nacizane. Zaten adam ikinci yari diyor bakIlk yari oynadigimiz mactan bize +2 gelmez. Sacmalik olan bu. Neyse, bu ulkede hersey yaparlar, bir play-off daha oynatirlar bize gerekirse. Bu arada, Adana devam edecektir.
Sen anlamadın bu olayı sanırım.
Adana deplasmanında sen de Fener de 1 puan aldı değil mi? Heh işte ikisi de 3 puan olacak.
Fenerbahçe kendi evinde Adana'yı yendi Yine 3 puan almış olacak. Sen de Adana gibi bir ekiple oynayacağın Nef Arena maçını oynamadan geçmiş olacaksın. Yani sen galip gelecek misin gelmeyecek misin belli olmayan bir maçı kazanmış olacaksın.
Ayrıca ikinci yarı dediği öyle bir şey değil. Adam diyor ki "Ya ilk yarı maçlarını oynanmamış sayacağız, puanlarını sileceğiz ya da o takımlarla oynayacak takıma 3 puan vereceğiz". Yok playoff'muş. Yok Fener'in geçen haftaki maçına 3 puan verecekmiş falan bunları geçelim.
Ayrıca zaten olmayacak olaylardan bahsediyoruz. Birincisi Adana Demirspor ligden çekilmez. İkincisi de ligden Adana Demirspor ya da herhangi bir takım çekilse bile ya maçlar oynanmamış sayılır ya da bundan sonraki maçlarda rakiplerine 3 puan verilir. İki şekilde de kimse kimseye karşı artı sağlamaz zaten. Artı sağlayacak takım varsa da bu biz oluru zaten. Ne Anteple ne ADS ile oynadık çünkü.
Fenerbahçe "Ne kadar çabuk şu Konya maçını aradan çıkarsak o kadar iyi olacak" gözüyle baktığı için baskı yapıyordur o yüzden. Kar kış durdurmadı adamlar deprem durdurdu. O Konyaspor maçının oynanmayacağı varmış cidden. He tabii bir de Muslera düzelecek ligler başlayana kadar ve bu da onlar için inanılmaz beklenmedik oldu. "Of Muslera düzeliyor. Ülke bu haldeyken flaş transfer yaptılar. Fark 9+1. Antep deplasmanında kesin puan kaybedeceklerdi Gaziantep ligden çekilince oradan da 3 puan almış olacaklar" diye düşünüyorlardır ama böyle deseler "Mahalle yanarken neden saçını tarıyorsun?" tepkisi görecekleri için tutuyorlardır kendilerini. Hele bir Mart olsun neler neler olacak bak seyret.Benim olduğum özet bir cümle ikinci yarı maçları diyordu. Öyleyse dedim zaten haksızlık diye. Diğer konuyu anladım tekrar tekrar anlatmana gerek yok yaf. Dediğin gibiyse dorun yok o açıklama. Gece geç oldu zaten canımız sıkkın bir de bunların saçmalıklarıyla uğraşıyoruz. Adamlara kalsa haftaya maç oynatıyorlardı.
Fenerbahçe "Ne kadar çabuk şu Konya maçını aradan çıkarsak o kadar iyi olacak" gözüyle baktığı için baskı yapıyordur o yüzden. Kar kış durdurmadı adamlar deprem durdurdu. O Konyaspor maçının oynanmayacağı varmış cidden. He tabii bir de Muslera düzelecek ligler başlayana kadar ve bu da onlar için inanılmaz beklenmedik oldu. "Of Muslera düzeliyor. Ülke bu haldeyken flaş transfer yaptılar. Fark 9+1. Antep deplasmanında kesin puan kaybedeceklerdi Gaziantep ligden çekilince oradan da 3 puan almış olacaklar" diye düşünüyorlardır ama böyle deseler "Mahalle yanarken neden saçını tarıyorsun?" tepkisi görecekleri için tutuyorlardır kendilerini. Hele bir Mart olsun neler neler olacak bak seyret.
Öyle bir ihtimal konuşulmuyor. Bilmiyorum vallahi ya. Şu Mart'ı bir görelim de sağ salim. Bakacağız artık.Ben bunu öngörerek dedim işte Playoff gibi sürpriz bir saçmalık yaptırabilirler. Playoff olmadı gerekmiyor hani onun gibi şapkadan bir süreç.
Ben bunu öngörerek dedim işte Playoff gibi sürpriz bir saçmalık yaptırabilirler. Playoff olmadı gerekmiyor hani onun gibi şapkadan bir süreç.