TFF'den Açıklama

3 kelimeden fazla okuyamadım..

Cocuk kandirir gibi yuvarlak konusmalar hep, ne yani, simdi hedef 2026 mi oldu, ''uzun vadeli'' calisma icindelermis, neresi uzun bi detayli anlati versinler. Ben boyle beyinsiz bir Federasyon hayatimda gormedim, insan bu sonuclardan sonra istifa eder en azindan. Ben yapamiyorum der, ben beceremiyorum der, hep bahane baska birsey anlatmiyorlar.

Okumadım.Dahada beter olun inşallah.Kazakistan sonrada Hollandada 5 leyince sokağa çıkacak yüzünüz kalacakmı bakalım.

olum ne yazmışlar bunlar yaa içerik yok açıklama değil bu.

Cocuk kandirir gibi yuvarlak konusmalar hep, ne yani, simdi hedef 2026 mi oldu, ''uzun vadeli'' calisma icindelermis, neresi uzun bi detayli anlati versinler. Ben boyle beyinsiz bir Federasyon hayatimda gormedim, insan bu sonuclardan sonra istifa eder en azindan. Ben yapamiyorum der, ben beceremiyorum der, hep bahane baska birsey anlatmiyorlar.

Hedef 2023 idi simdi 2071 olmus :D

Ya ne geleceyin takımı felan günü kurtarıyorlar 4 mln 365 gübe bölünce güne 11 bine yakın para yapıyor. Kım kazanıyor O parayı.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söylemleri ile yaptıkları çelişen bir kurum tff. Fazla anlam yüklememek lazım bü tür açıklamalar için.

GT-I9300 Tapatalk

Milleti aptal yerine koyan bir açıklama...

Bir de ; vizyon ne arar la Tüpçü ve ekibinde ? Onlar birilerine hizmet etmek için oraya getirilmiş koyun sürüsünden ibaret...

TFF gibi boş ve anlamsız bir açıklama olmuş.

Geri
Üst Alt