TFF'den Anket Çalışması

playoff ile ilgili olan soru sadece düsme potasi ile alakali
En iyi takımların birbirlerine karşı daha fazla maç yapması - çok önemsiz
Ligin zirvesi için rekabetin son ana kadar devam etmesi - önemsiz
Müsabakaların, ligdeki tüm takımlar için sonuna kadar heyecanlı kalması - doğal

uyanik bunlar... anlayan anladi

Play-off getirmeye niyetliler anlaşılan. Ben bizim taraftarın genelinin Play-off istemeyeceğini düşünüyorum. Bazı sorular tamamen Play-off’a yönelik. İşte şampiyonluğa oynayan takımların kendi aralarında daha çok maç yapması, şampiyonluk heyecanının son maçlara kadar sürmesi vs vs. Bu numaralara gelmeyin renktaşlar. Cevaplarınızı ona göre verin.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

tarihteki tek play offta şampiyon olmuş takım Galatasaray neyin korkusu bu lig rezalet halde play off gelmese bile takım sayısı düşmeli

takım sayısı düşer ve play off gelirse ligin kalitesi ve gelirleri artar ama tff bunu adam akıllı yapamayacağı için gelmez diye düşünüyorum

Play-off sistemi şampiyon olamayan fb’ye o şansı vermek için getirilmek istenen bir sistem. 2011-12’den ders almadık sanırım.

9 puan fark attığımız ligin sonunda 4.5 puanı silmişlerdi, 1.5 galibiyet buhar olmuştu ve evimizde eze eze oynadığımız fb maçını şanssızlıkla kaybetmiştik. Ucu ucuna şampiyon olabilmiştik. Gene böyle heyecanlar yaşamak istiyorsan tabii ki.

Play-off sistemi şampiyon olamayan fb’ye o şansı vermek için getirilmek istenen bir sistem. 2011-12’den ders almadık sanırım.

9 puan fark attığımız ligin sonunda 4.5 puanı silmişlerdi, 1.5 galibiyet buhar olmuştu ve evimizde eze eze oynadığımız fb maçını şanssızlıkla kaybetmiştik. Ucu ucuna şampiyon olabilmiştik. Gene böyle heyecanlar yaşamak istiyorsan tabii ki.

sonuç olarak yine de şamiyon olduk ayrıca en baştan bi düzgün bi sistem ayarlanırsa sorun olmaz tabi ligin ortasında play off saçmalığı olmamalı

sonuç olarak yine de şamiyon olduk ayrıca en baştan bi düzgün bi sistem ayarlanırsa sorun olmaz tabi ligin ortasında play off saçmalığı olmamalı

Heee sonuç olarak olduk tabii, kıçımızda ayı bağırdı. Papaz her zaman pilav yemez.

Renktaşlar, sizlere güveniyorum. Anketi akıllıca dolduralım.

Sorular biraz karışık fener kitlesinin IQ seviyesi malum çoğu soruyu anlayamazlar
İstemem şey belli taraftar istedi playoff getiriyoruz

şaşırtmaçlı sorular var.

Ligin kalitesini yükseltmek isityorsak 12 takimdan fazla olmamasi gerek her takim bir birine karsi 3 kere oynar . Biri evinde bir deplasman da ücüncü mac ta tarafsiz bir sehir de oyananir o sehirlerde Süper Lig de temisli olmayan bölgeler olmali.

katildim ama sacma sorular var, sorunlarin cözülecegi hic durmuyor

örnegin neden yabanci kisitlamasi hakkinda soru yok?

neden gelir dagilimi hakkinda soru yok?

neden altyapi oyunculari, rezerv ligi falan hakkinda soru yok?

bos bos sorular

ligi daha berbat haline getirecekler demedi demeyin özellikle güc dengesi konusunda muhtemelen bizim önümüzü kesmenin yollarini arayip digerlerini güclendirmek isteyecekler

halbuki bizi assaga cekmek yerine digerlerini yukari cekmek lazim
Katiliyorum hocam sorular cok sacma fakat bence yabanci kuraliyla ilgili soruyu dolayli yoldan sormuslar akillarinca turk oyuncularin kendini daha cok gelistirmesi icin oynamasi gerek tarzi soru bana ustu kapali kuralla ilgili gibi geldi.Belkide ben nem kaptim ama bastim cok onemsize kuralla ilgili oldugunu dusundugum icin.

Anketinizi ..... sizin. Yine bi adilik peşinde türk futbolunun düşmanları

Sadece hangi takım sorusuna GALATASARAY demek için girdim.. Gerisi traş..

Geri
Üst Alt