TFF'den Arda Güler Açıklaması

Arda Güler isimli futbolcu kardeşimiz neden konuşmuyor? Aslında bu işi bitirecek olan kendisi. Bekliyorum maça kadar bir açıklama yapacak mı?

Milli takım kampında mutsuz olan Real Madrid'in geleceği dünya yıldızı Arda Güler'in, öğle yemeğinde tabağındaki yemekle oynayıp yemeği mundar ettiği ve üzgün olduğu aktarıldı.

-via Devrim Zengi

Yemin ederim olan biteni hayretler içerisinde izliyorum.
Bu olayda ne futbolcuların ne teknik adamın nede federasyon yetkililerin hiçbir suçu yok.
Montella burada ardayı koruma adına hareket ediyor ama şerefsizlerin yaptıklarına bak.

Montellanın teknik olarak oyuncu. Seçiminde tabiki ciddi hataları var.Fakat olayın buralara gelmesi.Şu videodan sonra anlamadan dinlemeden verilen tepkiler falan inanılmaz.

Bu şerefsizler ardayı ne kadar zor durumda bıraktıklarının ardaya ne kadar zarar verdiklerinin farkında değiller.Ama bu namussuz şerefsizlerin arda umrunda değil.Bunların amacı Galatasaray nefreti.Bir şekilde olayı nasıl Galatasaraya bağlarız derdindeler.

Ulan senelerdir bu milli takımı taşıyan çoğunlukla Galatasaraylı oyuncular.En çok uluslararası oyuncu çıkaran Galatasaray.Bir kere bile böyle bir olay oldumu.Adamlar iki tane oyuncu çıkardılar yapmadıkları şerefsizlik kalmadı.sanki bu ülkede ilk defa bu kadar iyi genç oyuncu çıktı.

Fenerli Yardımcı selçuk şahinin hiç adı geçiyormu..Geçmez bunlar böyle şerefsiz.Yardımcı eski Galatasaraylı futbolcu olsaydı oda olaya dahil edilirdi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence farkındalar, kendilerine verilen emirleri uyguluyorlar.

Aynı kişiler geçen sezon da Arda giderken Ali Koç’un Arda kalmak istemiyor sözünden sonra talimat ile çocuğa saldırıp kariyerini bitirmek isteyen kişiler.

Bu yapı çok tehlikeli bir yapı ve iddia ediyorum Fenerbahçe de dahil hiçbir şey umrunda değil. Sadece çıkarları umrunda talimat geldiği an Fenerbahçe aleyhine iş bile yapabilirler.

Bi sezonda 4,5 maç oynamış bi oyuncu icin boşa kiyamet kopariliyor.

Yazik koskoca milli takim ne hallere düştü.

Komple elenmek icin hangi skor gerekliyse o skorla yeniliriz umarim ceklere.

Bu ulke insani hicbir seyi hak etmiyor. Boklarinda bogulsunlar
O çocum için kıyamet kopmuyor ki Semih ve Arda burada sadece maşa. Bazıları TFF’yi ve Galatasaray’ı yıpratmak için bu çocuklar üzerinden algı yaratıyor

Geri
Üst Alt