TFF'den Arda Güler Açıklaması

Butun bu zirvaligin nedeni Ali'nin Buyukeksi'yi baski altina almak istemesi. Hicbir firsati kacirmiyor, TFF'yi kopegi yapti iyice elindeki medya gucuyle.

Herifin lobisi gerçekten çok iyi. Jorge jesus’u harcadı zaten o lobi. O kötü kadroyla daha iyi oynuyorlardı geçen sezon. Sonra bunu niye oynatmıyor diye zorla oynattırdılar o daha beter olan fizik yapısına rağmen. Daha çok puan kaybettikler o yüzden.
Yabancı basın bile pompalıyor bunu ligde alt sıradaki takımlara attığı bir kaç gol yüzünden.
Kendi kariyer açısından da iyi değil. Egosu daha da yükselir ve sonra kaybolur gider bu gidişle.

Gerçekten yazık şu yaşananlara, diğer takımlara bakıyorsun hepsi kendi çapında bir şeyler yapıp ülkece turnuvanın tadını çıkarmaya çalışıyor, biz ise nelerle uğraşıyoruz, üzülüyor insan ister istemez.

Ne kadar boş gündem oldu yaw. Çocuk oynayabilecek durumda olsa oynatır zaten gerizekalı değil adam yerine yunusu tercih etsin

Ardanin muhafazakar kanatta dokunulmazligi var.

Montella muhtemelen son 2 macina cikacak. Sonra yerine yerli biri getirecekler

Ruh hastasi kerhane mahsullerini ardanin sakatlik riski oldugu icin oynamadigina ikna edemedik ya hahahaahh inanilmaz cidden

Bunlar hüloo diye dalga gectigimiz guruhu gecti, onlarla dalga gecerler bi de

Sabah sabah kahkaha attım bu salaklığın tarifi falan yok, yahu mustafa sandal kafayı yemiş :LOL:

Sosyal medyada olanlari simdi gordum. Galatasaray yuzunden kafayi siyirmislar. Bunlarin tek dertleri Galatasaray'in futbolcularinin oynamasi. Arda kim? Ne basarisi var? Yazilanlari gordukce ben utaniyorum. Zengin zuppe bu isin arakasinda degilse ben de bisey bilmiyorum!

1719215705511.webp

ardanın bu sezon aldığı dakika bu. ulan amma kafa miktiniz yeter be, çocuğun fazlasıyla maç eksiği var, tempo eksiği var neyi anlamak istemiyorsunuz. ya bu kadar iğrenç bi düzen daha önce hiç görmedim.

Olaylar büyüyor durum çok ciddi.

Akşamki yemekte de şöyle bir şey yaşanmış.

bende anterman sonrası duşta sıcak suyu kapatmış arda içerdeyken okudum...

bödöflemeden öncede tuvalet kağıtlarını toplatmış...taharet musluğu yok zaten orda.

dün gecede kavanozda toplattığı sivrisinekleri salmış odasına diyen de var...

Son düzenleme:
Arda eski F.B' li futbolcu diye ona sahip çıkanlar Altayı niye sahiplenmiyorsunuz Altayın forma giymişliği çok daha fazla üstelik

bazen diyorum fazla mı abartıyoruz ama gerçekten bir terör örgütü gibi çalışıyorlar
fotoğrafın orjinali
1719218991279.webp

Ülkedeki futbol ortamında daha kötü şeyler olacak ve bunu devletin tüm kurumları ve adaletide göz yumuyor ,geçen seneki kaos ortamı dahada artarak ölümlü olaylar olacak bence, istedikleri de tam olarak bu ,aklı melekeleri yerinde hiçbir insan bu ülkede futbol takip etmez artik

Geri
Üst Alt