TFF'den Beklenen Kararlar!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Beklenen kararlar

- Fenerbahçe’ye 3-0 hükmen mağlubiyet ya da maçın 57. dakikadan itibaren tekrarı.

- Fenerbahçe’ye 2 ila 3 maç seyircisiz oynama veya saha kapatma cezası (Bu yaptırım ligde değil, statü gereği Türkiye Kupası’nda çekilecek).

- Ev sahibi kulübe tribün olayları nedeniyle yüksek miktarda para cezası.

(Habertürk)

Hukmen maglubiyet skandal olur. Cumhurbaskani bile provokasyon dedi, o mac oynatilacak.

Rte vs tff kim kazanır sormama gerek yok

kaldığı yerden devam etmelidir

bu maç hükmen verilirse bundan sonra hiçbir derbi tamamlanmaz

Burada uefa ictihati uygulanacaktir , bu sebeple bir hakem uluslararasi musabakada stadi terk ederse , ulkesine donen takim tekrar turkiyeye yarim saat oynamaya cagrilir mi ?

Tartismasiz hukmen maglubiyet cikar buradan

Şenol ve futbolcuları şov yapmış olsa dahi hükmen bjk galibiyeti çıkması lazım. Beyzadelerin hoşuna gitmeyen her şey kumpas anasını satayım.

Zaten aksi bir karar uefa tarafindan kabul gormez , tff ye aninda duzelt kararini derler

Kurallar acik . Guvenlik nedeniyle yarida kalan mac sorumlu olan klubun aleyhinde neticelendirilir

Hükmen mağlubiyet kararı çıkarsa bir daha fener forması giymem ! :mad:

Beşiktaş kaybedeceği bir turdan maddi manevi kârlı çıkacak iyi mi?​
2.yarıya çıktıkları andan 58.dakikaya kadar ki becerilerinden dolayı isimleri BTJK olarak revize edilmeli, Beşiktaş Tiyatro ve Jimnastik Kulübü.​
:tbr:

Hükmen maglubiyet haksız olur zaten mantıklı gelmiyor bana ikinci yaridan devam eder

3-0 hükmen bjk lehine

5 maç saha kapatma tahkimde 3 e düşer oda kupa maçlarında olur.

Kaldığı yerden oynanır hükmen bitecek kadar abartılı şeyler olmadı Beşiktaş provoke edip ilk fırsatta kıçını kurtardı

Hükmen çıkar fenevi kimse kurtaramaz

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Soyunma odasina hakemden once giden bjk degil mi? Bu durumda fener niye hukmen maglup oluyor sualime cevap ariyorum.

Ben ilk başta hükmen Beşiktaş'a verirler diye düşünüyordum, fakat yüksek merciler den gelen bu olayla ilgili açıklamalara bakarsak maç kaldığı yerden devam da edebilir.

Geri
Üst Alt