TFF'den Brezilya'ya 3 Milyon Euro

Melih Akan

Berlin Panteri
Neymar ve Oscar'ı Kadıköy'e çıkarmanın bir maliyeti varmış. 5 Dünya kupalı takımı ağırlamanın bedeli 3 milyon Euro!

Son 3 büyük turnuvayı kaçıran ve 2016 yolunda da grubun dibine demir atan A Milli Takımımız, ‘özel’ maçta bugün Brezilya karşısında. Neymar, Thiago Silva, Oscar, Williem gibi dünyaca ünlü isimlerle Türkiye’ye gelen Sambacılar ile yapacağımız karşılaşma aslında bir ‘hava değişimi’ anlamı taşıyor. Tabii ki bu hava değişiminin de bir bedeli var...

Fanatik'in haberine göre, Türkiye Futbol Federasyonu, Brezilya Milli Takımı’nı Türkiye’ye gelmeye 3 milyon Euro karşılığında ikna edebildi. Bu, dünya devlerini misafir etmek için bir genel prosedür ama daha çok Çin, Amerika ve Arap ülkeleri tarafından uygulanıyor, daha doğrusu onlardan talep ediliyor. Bir başka deyişle yakın geçmişte tüm turnuvaların rengi olan Türk futbol markasının artık imaj kaybettiği, devleri ancak para ile ikna ettiği de ortada.

Vallah ben de düşünmüştüm zaten böyle birşeyi. Bizim şikeciler bunlara daha cok para da vermiş olabilirler. "Kaybedin" biz de rüzgârı cevirelim bizim ülkenin insanlarını kandırarak diye.

I am the one who knocks!

Kaynağı fanatik olan birşeyi buraya taşımayalım.
Bu benim şahsi fikrim.

BlueTapa

ft arjantini getirecez diyor

messi ile 6 milyon messisiz 3 milyon da onlara bayılırlar

ft ve kankasi bitirdi türk futbolunu
serefsizler

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ya o değil bir araba gol yiyip üste para vericez :asd: Tısıkkırlır tıp kıfı.

adamlar bedava gelecek değil ya ama asıl önemli olan buna 3m vereceğine git alt liglere yatır o parayı hiç değilse ülke futbolu biraz gelişsin.

YUH BE! Dogruysa bu bir skandaldir. O parayi alt yapilara yatirsan altyapidan yetenek fiskirir, 3 tane brezilya milli takimi kurariz be.

Brezilya'da üstüne bir de 5-6 tane atsın da Fatih Terim'i yuvasına döndürelim.

genelev e gidip üstüne kadının sana para vermesi gibi bişey olacak akşam

Firminho nun maçı olur.

I am the one who knocks!

Ben olsam gelmem ne işim var şikeci, ırkçı, spor teröristlerinin olduğu bir ülkede..

Tahminimce 3 milyonu verirken fazla sıkmayın sizin futbolcuları sakin sakin maç yapalım demiş olabilir bizimkiler, hatta Brezilya'yı yenmemiz sürpriz olmaz benim adıma, çünkü buna en uygun takım, hem dünyaca ünlüler, hem ülkemizde çok sevenleri var, hemde ahlak olarak şikeye uygun bir yapıları var.

Bu para üzerine bizi iyi bi s.......'ler yeridir.

Yazık gercekten. Katar liginden farkımız kalmadı.

Geri
Üst Alt