TFF'den Brezilya'ya 3 Milyon Euro

Rezil olmak için bu kadar para ödemek niye anlamış değilim... Tabi bu 3 milyon içerisinde Brezilya'ya bize yenilmesi ya da berabere kalınması için de para verilmiş olabilir. Amaç? Milli takım üzerindeki kötü yorumları ortadan kaldırmak... :)

Ben bu tür olaylarda biraz lokal düşünüyorum.

Elektrik borcu yüzünden elektriği kesilen, takım otobüsü olmadan maça giden, hâlâ çamur sahada oynayan takımlar var amatör ve 3. Liglerde.

Brezilya' ya para vereceklerine buralara kaynak yaratsınlar. Neymar gelip burda oynamış çok da önemli değil. Neymar mı çözecekmiş sorunları.

Önce futbolu ve şartlarını düzelt, buralara yeteri kadar kaynak yarat sonra Brezilya' ya para ver.

GT-I9300 Tapatalk

Haber doğruysa eğer Türkiye kaybetmez.Bence Brezilya ile anlaşılmıştır.Nasıl olsa şike yapmak suç değil bizim ülkemizde :D Denmiştir biz size 2-3 tane atalım kaybetin de bizim insanları 5-6 ay vay be Brezilya'yı nasıl yendik diye konuşşunlar diye anlaşma olmuş olabilir :D

bana bu haber yalan gibi geldi. brezilyanın bizden sonra avusturyayla maçı var. şimdi onlarda mı 3 milyon verdi?
belkide onlara bedava bize 3 tür bilemem ama haber doğruysa bu adamlar 3 milyonu alıp birde bize 5-6 tane atmazlar. az atalım yada berabere kalalım ki paranın suyu kesilmesin diye düşünürler heralde :)

Şikeci bir ülkeyle kalburüstü bir takimın maç yapmasının karşılığı bu bence az bile istemisler.

O kadar para Brezilya yerine git hakemlere özel egitim ver cahil insanlar.

Para verip birde yeniliyormussuzzz.. :D
Sosyal evde para verdigmiz kisini tra cikmasi gibi birseyy
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

benimde aklıma geldi bu çünkü brezilya günü birlik maç yapacaksa eğer kampa girmicekse ülke yakınlarından bir rakiple oynuyor

Buyuk konusmak gibi olmasin, kadrolari da bilmiyorum ama sike de olsa bu milli takimin Brezilya'yi yenmesi cok zor.

Tapatalk

tam tras nu herifler yaw boyle mallik az gorulur

★★★

Ben olsam gelmem ne işim var şikeci, ırkçı, spor teröristlerinin olduğu bir ülkede..
Ne güzel adamlar azıcık oynayacak gollerini atacaklar Yeni oyuncular deneyecekler, bizi (muhtemelen) madara edecekler ve bunun için para kazanacaklar.

I am the one who knocks!

Ne güzel adamlar azıcık oynayacak gollerini atacaklar Yeni oyuncular deneyecekler, bizi (muhtemelen) madara edecekler ve bunun için para kazanacaklar.

I am the one who knocks!

Ancak parayla gelirlerdi zaten, bari yenmemiz karşılığında verilseydi o para, şike yapsaydık :D

Geri
Üst Alt