TFF'den Büyük Değişiklik: Oynatılmayan Futbolcu Takımdan Ayrılabilir

Bu zorunluluklar olayı daha da kaosa götürmek dışında bir işe yaramayacaktır.
aynı şeyi düşünüyorum ,

ayrıca futbolcu maaşından memnunsa niye feshetsin yatarak kazanıyorsa, merak ettiğim diyelim adam oynamak istedi şans bulmadı bu hakkını kullanacak - maaşını bırakıyor mı tamamen (bildiğin istifa edip boşa çıkarabilir kendini gibi bakıyorum)

Bence arkasindaki mantik su olabilir; ben bir futbolcuyum, ama baktim takimda benden faydalanmak istemeyen bir hoca var. Baska takima gitmek istiyorum ama kulubum bonservis istiyor, o yuzden transfer olmakta zorlaniyorum. Ama hukuken her durumu ayri degerlendirmek lazim diye dusunuyorum yani az onceki verdigim ornekten yola cikarsak gercekte bu boyle olmaz cunku bu zaman hesap makinesiyle hangi futbolcu gidebilir, kalabilir gibi durumlar ortaya cikar :D
bence çok suistimale açık bir konu. hep oyuncunun hakları tarafından bakılıyor ama kulüp hakları göz ardı ediliyor. kötü niyetli bir topçu hocasıyla dalaşıp seneyi yatarak geçirip sezon sonu tüyebilir. böyle birşeyin olmayacağının garantisini kimse veremez. hocaya da bu topçuyu niye oynatmadın diyemezsin

saçmalık lan bu ne

tek tip font uygulamasını kaldırsınlar. hayırlı bir iş yapmış olurlar

mantıklı bir karar. 4 maça denk geliyor. 4 maçta da oynatılmadıysa fesh edebilsin...

Geri
Üst Alt