TFF’den Sürpriz Karar Çıkmadı

Cevap: TFF’den Sürpriz Karar Çıkmadı

arda-inler bombası patlatalım da tüpçü de kuşlar da sussun. !!

Ynt: TFF’den Sürpriz Karar Çıkmadı

Padisahimiz izin vermemistir.

Sitem etmenin faydası yok. Çözüm gayet basit, Gökhan İnler'i gözü karartıp almak gerekiyor. Semih, Hakan, G. İnler, Selçuk, Hamit ve Burak takımın iskeletini oluşturacak. Yedek olarak Amrabat kulübede kalır, Dany'nin çok sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Burada bizi sıkıntıya sokacak tek konu Riera'nın durumu. O kontrattan nasıl çıkılır veya ne şekilde çözüme ulaşırız, o biraz baş ağrıtabilir.

bizde oynayabilecek hangi türk oyuncuları kaptılar? sezer mi? aykut mu? sadece alper onun da ne vereceği tartışılır...

bu durumda yapılacak şey arda-nuri-inler vs ne varsa alcan başka çare yok..

Alper bize ilaç olurdu hamitin yerine pekala oynardı.

Gökhan töre, aykut demir, rotasyonda katkı sağlardı.Türk kalitemiz yerlerde bunca zaman elle tutulur 1 türk futbolcusu aldığımızı görmedim hep rakiplere kaptırdık.Şimdide ortada kaldık o saydığın adamların hiçbirisini alamayız.

Melo alınsın, solda Hakan oynasın. Ayn kadroyla devam edelim. Tek sorunumuz yedek kadrosu olur. Amrabat ve Riera'dan çok yararlanıyorduk bu konuda..Asıl sorunumuz CL...Ligde oynatamadığın yabancıdan CL'de nasıl verim alacaksın ki...ALLAH HER TÜRLÜ BELANI VERSİN TFF ve ona ültimatom verenler...

Yönetime sallamayın arkadaşlar. En azından bu sene karar geç cıksa bile eldeki futbolcular için ab statüsünden faydalanıp yerli olarak oynatabilmeliyiz.

Nasılsa bu senede fener şampiyon olamaz. Ellerindeki çok güvendikleri Alper ilk 4-5 haftada kendini belli eder. Faso fiso cıkarsa o zaman görürüm

AB hayal unutun onu ayrıca alper bence çok başarılı olacak.

Allahtan tek dileğim yabancı sınırlamasını savunan o tek kulübünün yabancıları umarım elinde patlar ve hiç birini satamaz...

Yayıncı kuruluşun sitesinden araştır. Ben buldum ama forumda yasak olduğu için paylaşamıyorum.

biz o seçimde ata aksu'yu destekledik fakat adam bilinmeyen bir sebepten dolayı aniden çekilde yd tek aday olarak kaldı. hatta seçime bursa katılmadı bizimkilerde oy kullanmadı.

Alper bize ilaç olurdu hamitin yerine pekala oynardı.

Gökhan töre, aykut demir, rotasyonda katkı sağlardı.Türk kalitemiz yerlerde bunca zaman elle tutulur 1 türk futbolcusu aldığımızı görmedim hep rakiplere kaptırdık.Şimdide ortada kaldık o saydığın adamların hiçbirisini alamayız.

aykut un gökhan zan dan

gökhan töre nin engin baytardan fazlası yok

alperde potansiyel var ama

melonun yerine gözün kapalı koyabilirmisin??

bence bizim yerli kalitemiz gayet iyi..

arda inler mesut ilkay alırız konu kapanır :D:trollface::sad007:

derhal adalet divanına gidilmeli ve yeni federasyon için çalışma başlatılmalı türk futbolu bu tuynetsizlere mahkum edilmemeli

Sürpriz karar çıkmamış olabilir lakin Civciv çıkacak kuş çıkacak Aysal koyacak tüp patlayacak. :cool:

Yayıncı kuruluşun sitesinden araştır. Ben buldum ama forumda yasak olduğu için paylaşamıyorum.

yayıcı kuruluşda güvenilir olmadığı için yasak zati. bilmiyorum bahsettiğin görüntü falan mı da bizden tüpçüye oy falan gitmedi eminim. son anda karşısına adam çıkarsan ne olacak? ts dahil çoğu kulübün desteğini aldı adam zaten

Allahtan tek dileğim yabancı sınırlamasını savunan o tek kulübünün yabancıları umarım elinde patlar ve hiç birini satamaz...

Öyle olucak zaten sırf biz ilerlemiyelim diye yaptılar.ama bizde 10 yabancı olsa bile dışardaki 4 oyuncuyu avrupada falan kullanırız şikecilerin oynatıcakları yerde yok.

aykut un gökhan zan dan

gökhan töre nin engin baytardan fazlası yok

alperde potansiyel var ama

melonun yerine gözün kapalı koyabilirmisin??

bence bizim yerli kalitemiz gayet iyi..

Alperi hamitin yerine koyarım melo ile kıyaslama bile yapmam zaten aynı tip oyuncular değiller...

aykut ve töre bizde saydıklarından kat kat üstünler engin bitmiş okeye dönüyor gökhanla aykut demiri kıyaslama bile yapmam.

Türk kalitemiz yerlerde aydın,engin,erman,balta,ceyhun,sercan,kazım,kaleciler aykut ve ufuk, bunlar galatasarayın adamları olamaz.

Bu aldıkları bedduayla zaten daha fazla yaşamaz bunlar. Bakınız fenerbahçe hali ortada.

Bunlarda hak ettigi yeri bulacak. Özellikle 17 kulübü arkamıza almamız büyük avantaj. Genel kurula gidilebilir.

6+0+4 gibi saçma sapan bir kuralı ancak bizim federasyon çıkarabilirdi zaten.

Bu kuralda kadroda 10 tane yabancı futbolcu tutmak anlamsız. Çoğunu elden çıkarıp onlara verilecek parayla çok sağlam 6 yabancı ile yola devam etmek en anlamlısı bence. Belki kenarda 1 tane numuneden bulunabilir.

Bu durumda

Muslera, Sneijder, Eboue, Chedjou' nun yanına paraya kıyıp çok iyi bir kanat oyuncusu ile çok sağlam bir sol bek alacaksın.

7. yabancı olarak Drogba' yi kadroda tutup Dany, Riera, Amrabat, Elmander' e güle güle diyeceksin, Melo' yu da almayacaksın.

Tabi bu durumda Gökhan İnler ile Arda Turan da başkanın ellerinden öper.

Muslera

Eboue Chedjou Semih Sol Bek

Gökhan İ. Selçuk

Kanat Sneijder Arda

Burak

Başka türlü olacak iş değil.

ulan tüpçü 7 ceddine en içten sevgilerle :mad:

Geri
Üst Alt