Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.729
- 1.843
- 2.088
Cevap: TFF’den Sürpriz Karar Çıkmadı
arda-inler bombası patlatalım da tüpçü de kuşlar da sussun. !!
arda-inler bombası patlatalım da tüpçü de kuşlar da sussun. !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde oynayabilecek hangi türk oyuncuları kaptılar? sezer mi? aykut mu? sadece alper onun da ne vereceği tartışılır...
bu durumda yapılacak şey arda-nuri-inler vs ne varsa alcan başka çare yok..
Yönetime sallamayın arkadaşlar. En azından bu sene karar geç cıksa bile eldeki futbolcular için ab statüsünden faydalanıp yerli olarak oynatabilmeliyiz.
Nasılsa bu senede fener şampiyon olamaz. Ellerindeki çok güvendikleri Alper ilk 4-5 haftada kendini belli eder. Faso fiso cıkarsa o zaman görürüm
Yayıncı kuruluşun sitesinden araştır. Ben buldum ama forumda yasak olduğu için paylaşamıyorum.
Alper bize ilaç olurdu hamitin yerine pekala oynardı.
Gökhan töre, aykut demir, rotasyonda katkı sağlardı.Türk kalitemiz yerlerde bunca zaman elle tutulur 1 türk futbolcusu aldığımızı görmedim hep rakiplere kaptırdık.Şimdide ortada kaldık o saydığın adamların hiçbirisini alamayız.
AB hayal unutun onu ayrıca alper bence çok başarılı olacak.
Yayıncı kuruluşun sitesinden araştır. Ben buldum ama forumda yasak olduğu için paylaşamıyorum.
Allahtan tek dileğim yabancı sınırlamasını savunan o tek kulübünün yabancıları umarım elinde patlar ve hiç birini satamaz...
aykut un gökhan zan dan
gökhan töre nin engin baytardan fazlası yok
alperde potansiyel var ama
melonun yerine gözün kapalı koyabilirmisin??
bence bizim yerli kalitemiz gayet iyi..
hang hukuki dayanağa göre hayal diyorsun ayrıca alperin sezer öztürkten ne artısı var çöp olacak sezon sonu göreceğiz