TFF'den Volkan Demirel Açıklaması!

Güray Çavuşoğlu

★★★★★
GalataSarayı Efendileri
Dün akşam oynanan Türkiye-Kazakistan müsabakasının öncesinde A Milli Takım kalecimiz Volkan Demirel'e yapılan sözlü saldırıyı ve müsabaka sonrasında maçta görevli medya mensuplarına yönelik darp eylemini şiddetle kınıyoruz.
Görevi başında yaralanan tüm medya emekçilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, Türkiye Futbol Federasyonu olarak her iki eylemle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gerekli başvuruların yapıldığını ve adli sürece müdahil olunarak, sürecin takipçisi olacağımızı önemle belirtmek isteriz.
Federasyonumuz tüm yaşanan olumsuzlukların sorumlularını bulabilmek amacıyla kişi ve kurumlarla görüşmelere başlamıştır. Elde edilecek sonuçlar ve yaptırımları kısa süre içerisinde en şeffaf biçimde kamuoyu ile paylaşacağımızı saygıyla duyururuz.

Türkiye Futbol Federasyonu

Volkan'ın yaptıklarıyla ilgili tek laf edilmemiş şaşıran var mı?

Volkan in beli agriyormus, 'Imparator' dedi ya :D

tabii o korumalari iceri atin cok ayip ettiler, yani türk futbolu bunlardan kurtuldumu hersey "AK" olur degil mi.

bravo bu ülkenin evladına iyi sahip çıkmışlar

Gesendet von meinem HTC One_M8

Ahmet Çakar:"Fatih Terim rus denizaltısı gibi. 24 saattir deniz altında kayboldu. Olaylar dinince çıkar bu denizaltı. Demirören zaten kayıp"
Ahmet Çakar:"Sinan Engin'in kankası Demirören konuşmuyor Sinan Engin de öyle. Ertem'in cici babası deniz altında."

Fatih terim 50 yilda kurdugu imajini artik komple bitirmistir. Yaziklar olsun.

Boyle islevsiz bir kurum olamaz isleri gucleri yalama ve yavsama uzerine calisan bi sistem, neyden korkuyor ve neyi kazanmayi dusunuyolarsa artik.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Volkan'in bu yaptigi hareketten ziyade milli forma altindaki performansi irdelenmeli. Adam her mac en az 1 gol yiyor ve genelde cok lesh (sabote edercesine) oynuyor.

Iddaa da KG var dimi?

Kesinlikle kınamaya katılıyorum hatta bu yapılan çirkin hareket sonucu sorumlu olan GALATASARAY kulubünün acilen PFDK'ya sevk edlip 5 maç seyircisiz ve -3 puan silme cezası verilmesini Fenerasyon gibi bende ihtimal dahiline alıyorum!

Volkan'in bu yaptigi hareketten ziyade milli forma altindaki performansi irdelenmeli. Adam her mac en az 1 gol yiyor ve genelde cok lesh (sabote edercesine) oynuyor.

Iddaa da KG var dimi?
Katılıyorum ben bu ayının son senelerde bir tane bile iyi oynadığı bir maçı hatırlamıyorum milli takımda.

2008de de bu ayı yüzünden elenebilirdik Çek Cumhuriyeti maçında. Orada da aylığını yaptı. 2005 olaylı Isviçre maçında da deli gibi kalesinden koşuyor du oyuncuların toplandığı soyunma odası girişine doğru.

O maçta tabi bir çok ayı vardı milli takımda.

I am the one who knocks!

Inanilir gibi degil ya :(

Mac sonunda gazetecilerin darp olayi olmasa. Demek ki tff nin aciklamasi söyle olacak: "Volkan a küfür edenleri bulacagiz cezalarini verecegiz, kimse ayicigimiza dokunamaz"

Artik küfürü duyan stadi terk etsin o zaman, oh ne güzel

Geri
Üst Alt