TFF’den Yabancı VAR Açıklaması

1712920940514.webp
bu tip herifler gelir

Bu işin çözümü tüm var konuşmalarını ve var odasının görüntülerini anında yayınlamak

Penaltı olmayan pozisyona penaltı diyen bir spor camiası olduğu sürece şeffaflık ta işe yaramaz.
öylede bakabilirsin ama maç oynanırken gözler önünde olursa zaten bir nevi itirafname oluyor spekülasyon sürecini geçerek.

yabancı hakem kesinlikle mutlak çözüm değil bana göre - yardımcı olabilir , iyide çıkabilir tbaide - kesin çözüm dğeil benim bakışım açımda.

Var çağırmadan bile penaltı verilen bir ortamda ne yabancısı yahu

Yine çağırmadan tercüman ile penaltı verecekler işte

Olm şaka değil daha 1-2 maç önce var incelemesinde hakem çağırılmadan penaltı verildi lan bu ülkede

Neyi konuşuyoruz ki daha

Bizim hakemlerin İngilizcesi var mı acaba.

Cesur bi uygulama takdir ettim
Fener maçında;

VAR: I think, there is no penalty, you should watch this position again.

Arda Kardeşler: Ok, I am going to will did does shall can must three penalty to fener.

Simultane tercuman da mi getirecekler? Bizim hakemler Ingilizce konusunda asiri yetersiz, toplantilardan da gordugumuz uzere. Iki adet onerim var hakemler icin;

Mrea Maloakis
Erkon Angeen

Kendi yalanlarına inanıp getirdiler Şimdi ağlasınlar

Ne kadar yerinde bir karar olduğunu gördük VAR'da Emre Malok ya da Erkan Engin gibileri olmayınca feneri kurtarmıyorlar yabancı hakem geldi sene başından beri olsaydı lig çoktan bitmişti.

O kadar belli ki yabancı hakem istenmemesinde 1 numaralı takım net fener onu da yardakçısı İbrahim Hacıosmanoğlu üzerinden ilettirdiler.

Çoğu kulüp isterken ısrarla bile bile lades edip rezil yönetimlere karşı halen kollayan hakemlerin arkasında duruyorlar.

Şurada 1 ay yabancı VAR hakemleri getirildi fenerle olan puan farkı açıla açıla gitti.

Sene başından beri yapı yapı diye ağlayanlar genelde yapının ta kendisi oluyorlar suç mahaline ilk kendilerini getirip masum göstermeye çalışıyorlar.

Geri
Üst Alt