TFFHGD'den Açıklama

VAR’ın ilk uygulandığı Galatasaray-Akhisarspor maçı sonrası uygulamada doğabilecek olumsuzlukları, endişelerimizi bizler komuoyu ile paylaşmıştık.

Lan varı kullanmadınız ki var olumsuzluk doğursun ilk önce gideceksin bakacaksın olumsuzluk doğurması için, sizin gibi kekolar kafasına göre kullandığı için sıkıntı oluyor

Ben VAR a karsiyim ama karsi olusum sadece uygulayanlarin art niyeti degil

Malesef bu sistem avrupaya ve medeniyette ilerlemis ulkelere uyar ama bize uymaz

Nedeni cok basit . Adaleti "kismen" saglayan bu sistem , saglayamadigi noktalari daha da tartisilir hale getiriyor , bunu da bizim insanimiz kaldirmaz

Uygulayan adamların da niyeti bozuk olunca hatalı kararlardan tartışmalar daha da büyüyor.

Terim 10 maçlık ne yapmış ?

Jailson 8 maç. En çok cezayı o hak ediyor zaten

Belhanda yumruk atmış 0 maç. Onun yerine birşey yapmayan Ndiaye ye ceza veriliyor.

Nerede Adalet ? :unsure:

sokuklar, hakemlerinizin pozisyonları izlemeden karar vermesine engel olun önce. Sonra yeni kadro kululmasıydı, sistem değişikliğine adapteydi konuşun. angut ağızlılar, sistem değişikliğine adapte olmayacaksınız, sistemi işletemiyorsunuz daha. ne sabırlı taraftarmışız yaa....

Bu is 1 sene sonra baslamaliydi , ki ben tumden karsiyim

Bakin goreceksiniz avrupa kupalarinda uygulamalarda da isyan edecegimiz seyler olacak

Belki bir sey gelmeyecek elimizden ama olacak

3-4 ay once ortalik daha beter yangin yerine donecek yazdim VAR aleyhinde seyleri .. bir bir oluyor

Geri
Üst Alt