TFF'nin Olayları Yavaşlatması ve Kapama Çalışmaları FB ve Sivas'a Zarar Verir!

Cevap: Besiktas'tan TFF'ye destek

Yazıklar olsun bunu yazanada yazdıranada resmi siteye koyanıda..! Daha çok şey var içimde ama ceza almak için değmez!

Cevap: Galatasaray ve diğerleri (Kara Listemizi oluşturuyoruz)

Samsunum inş bizden yana olur.benim memleketim sevmez şikeci insanları.sevmez febelileri ama başkanı bilemem.inş bizden yana olurlarda yanılmam

Çarşı bakalım demirören istifa diye bağırın , görelim büyüklüğünüzü.

taraftarlar sinirlendi ama.forumlara bakın isterseniz.beğenmemişler bu durumu.şikecimiyiz biz diyolar

Hepiniz azizin çocuğusunuz. ama çarşıya hala güveniyorum onlar bu kararı desteklemeyeceklerdir bekleyip görcez

istedikleri kadar destek verebilirler son sozu uefa soyleyecek

Cevap: Kulüpler Birliği Galatasaray'a Karşı Birleşti !

Kulüpler Birliği denen Sirk'den bir an önce çıkmalıyız, şuan veya en geç sabah çıktığımızı bildirmeliyiz.

bazı bjk taraftarı kupaiade diye twitt atıyorlar. seba'nın takımını ne hale getirdi tüp kafa yazık.

Hepinize YE-TE-RİZ!

hay hay birleşşinler yanındayız galatasarayım

Sikeciler Galatasaraya karsi birlesti :(

Şimdi geriye kimler kaldı?

Cevap: Galatasaray ve diğerleri (Kara Listemizi oluşturuyoruz)

Boşuna demedik Hep oyunlar,senaryolar:sopa:

Yazıklar olsun bunu yazanada yazdıranada resmi siteye koyanıda..! Daha çok şey var içimde ama ceza almak için değmez!

Bjk'li taraftarların destek vereceğini sanmıyorum kulüplerinin yaptığı açıklamaya...Kendi taraftarlarının sesini dinlemeliler...Nasıl Galatasaray yanlışından döndüyse Bjk de dönmelidir.Kulüpler Birliği denen sirkin içinde fb'den başka büyük takım görmek beni hayal kırıklığına uğratır.

Yönetimimizin bu açıklama yapmasını yersiz buluyorum , sonuçta Emniyet Müdürlüğü belgeleri ve delilleri şimdi göndermeyeceğiz demiş.Ellerinde birşey yok deliller eline geçmeden birşey olmasını bekleyemeyiz ama klübün böyle bir açıklama yapmasına hiç gerek yoktu...

18 takimin 17si tepki göstersin. baskanin arkasinda 25 milyon taraftar var! görecegiz ey mi yaman yoksa bey mi yaman!

Geri
Üst Alt