TFF'nin Olayları Yavaşlatması ve Kapama Çalışmaları FB ve Sivas'a Zarar Verir!

Cevap: Kulüpler Birliği Galatasaray'a Karşı Birleşti !

UEFA-Galatasaray > Diğerleri..

UEFA ile bizim açıklamamız aynı yere gidiyor..

bundan sonra biz hariç geri kalan bütün takımların başına şikeci unvanını eklicem öyle hitap etcem. Şikeci fb, şikeci trabzonspor, şikeci gençlerbirliği vs vs

En cok düsmani olan Takim en iyi Takim'dir.

Ve en iyi Takim olan Takim, Galatasaray'dir.

Galatasaray S.K. olarak en kisa zamanda digiturk yetkililerini cagrip gorus alisverisi yaptiktan sonra, bir basin bildrisi yapip havuzdan cekildigimizi iletmemiz gerekir gorsun kopekler. Hepsi bir bir borc batagnda kaybolmayacak mi adiler

Biz ligden bir çekilsek görürüm ben onları.

Vay arkadaş neler olmuş öyle...

Hadi bakalım biz en büyük olduğumuz için 1e karşı 17 diyen embesiller konuşsun şimdi.

Adam gibi durmak önemli,para için değerlerini satanları bakalım taraftarları destekliyecek mi?

Çok şereflisin GALATASARAYIM,bu lige yakışmıyorsun...

Bizim ligi Avrupa başarıları için araç olarak görürüz geriye kalan 17 takım ligi amaç görür aramızdaki en büyük fark bu

O kulübe ve kendinize kazandırdığınız haram paralar gırtlağınız da kalacak bir gün.

Bu tek başına dik duruşunu tarih unutmayacak Ünal başkan..

Başkan bu sese kulak verip yarınki toplantının ardından havuz sisteminden veya ligden çekildiğini açıklarsa o zaman kim kimi kınıyor görürüz.

Gercekten şaka gibi olaylar yaşıyoruz yahu, bi eve geldim bütün kulupler acıklama yapmış. Neymiş şike yapan Fenere destek ulan nekadar utanmaz, gurursuz, sadece para peşinde koşan adam varsa Türk futbolunun icine girmiş. Bunları teker teker temizlemek lazım.

Hepsi ama hepsi şeref yoksunu..

Zinanın yasaklanmasına nasıl ki en çok hayat kadınları karşı çıkar,çünkü alışmış .................... ve öyle para kazanmaya (noktaları aklınıza ilk gelen şekilde doldurun)

İşte aynı sebeplerle bunlarda bu düzenin bozulmasını istemiyor..

Yarın inşallah Galatasaray yönetiminden şu bildiriyi okurum..

''Tff nihai kararını açıklayıncaya kadar tüm kolları ve dalları ile beraber GALATASARAY SPOR KULÜBÜ tüm etkinliklerini durdurmuş ve geri çekmiştir''

''Çünkü kirli olduğundan şüphelenilen hiç bir organizasyonun içinde; temiz olan GALATASARAY ismi geçmez''

Havuzdan çıkıp GST TV 'den maç yayını yapılması güzel olur. Daha makul fiyatla Çok fazla sayıda taraftar kulübüne sahip çıkar. Eğer hukuki olarak halledilebilir durumdaysa çıkalım havuzdan Anadolu kulüpleri sürünsün bakalım nasıl oluyor.

Bundan 11 yıl önce Türkiye tarihinin en krizli dönemlerini yaşarken Türk halkının yüzünü güldüren Avrupalılar karşısında gururunu kabartan biz olmuştuk. Ne çabuk unuttunuz lan nankörler bizim sayemizde sevinçten sokaklara döküldüğünüzü ?

Farklı bir şehirde üniversitede okumama rağmen memleketimin takımı olan MİY kombinesi alacaktım katkım olsun diye fakat MİY'de tutup buna benzer açıklamalar yaparsa ne kombine alırım nede gidip tek bir maçını izlerim.

Digiturk ile sözleşme var. Yönetim o sözleşmeyi feshedip maçlarımızı kendi televizyonumuzdan yayınlamayı düşünürse ben mesela şu an yazlıktayım, İstanbul'da GSTV'yi açık bırakıp öyle giderim.

Demek istediğim maçlardaki gelir bir yana normal günlerde de izlenme fırsatı olur, mükemmel olur.

Havuzdan çıkıp GST TV 'den maç yayını yapılması güzel olur. Daha makul fiyatla Çok fazla sayıda taraftar kulübüne sahip çıkar. Eğer hukuki olarak halledilebilir durumdaysa çıkalım havuzdan Anadolu kulüpleri sürünsün bakalım nasıl oluyor.

adamlar resmen biz şikeden, bu düzenden memnunuz diyorlar şeref yoksunları pislik herifler ah bi imkanı olsada keşke 17 si birden düşse

vay be yıllardır ne büyük belada imiş başımız tüm takımlar federasyon medya hepsi bize karşı. özhan canaydın ve adnan polatı başarısızlar diye eleştiriyordum 2sinden de özür diliyorum bu şartlarda şampiyonluklar kazanmamız mucize imiş meğerse. aziz geldiğinden bu yana tüm herkes bize düşman

Geri
Üst Alt