- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
TamamAnca konusulur, Rodrygo falan gelmez simdiden soyleyim bosuna umitlenme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamAnca konusulur, Rodrygo falan gelmez simdiden soyleyim bosuna umitlenme.
Gectigimiz sezon ikinci oldularLan asıl belalılar Lazio, Roma ve Marsilya nerde tam Marsilya'nın alıp hiçbir işte yapamayacağı transfer profili gibi aslında Rabiot malı mesela gitti de napıyor orada 10. filan olmaya kasıyor heralde
koyduk muiyiki arsenale gelmedi
Çok doğru bir yorum.Gardi ağabey büyük adam
O dogru degil. O heriften oyle bir tweet/haber gormedim zaten.Abi ben anlamadım
Bu haber Reddit'te falan GS €15m net yıllık maaş önerdi diye paylaşılmış
Makalede böyle bir rakam geçmiyor. Ornstein falan böyle bi twit mi attı
Yoksa hayvan gibi dezenformasyon mu yapılıyor
Biliyom ama algıya başlamış Fbliler çoktanO dogru degil. O heriften oyle bir tweet/haber gormedim zaten.
Fener 15 teklif etmisti, biz degil.
Fenerle bizi karismistir ornstein çok global haber yapmıyorBiliyom ama algıya başlamış Fbliler çoktan
Raporladım sildirdim postu![]()
Abi ben anlamadım
Bu haber Reddit'te falan GS €15m net yıllık maaş önerdi diye paylaşılmış
Makalede böyle bir rakam geçmiyor. Ornstein falan böyle bi twit mi attı
Yoksa hayvan gibi dezenformasyon mu yapılıyor
Niye Arsenal düşmanlığı yapiyorsunAnca konusulur, Rodrygo falan gelmez simdiden soyleyim bosuna umitlenme.
Realiteyi gozler onune sermek dusmanlik yapmak degil.Niye Arsenal düşmanlığı yapiyorsun
Herif 3 gun önce falan Happy diye post atti antrenmandan. Xabi çözmüs mevzuyu belli yani kalır o yüzden realde. Ayrıca bir yere gidecek olsa City direk alır pep 3 senedir istiyor adamı ihtiyarNiye Arsenal düşmanlığı yapiyorsun
Arsenal cityden büyüktür bunu anlaHerif 3 gun önce falan Happy diye post atti antrenmandan. Xabi çözmüs mevzuyu belli yani kalır o yüzden realde. Ayrıca bir yere gidecek olsa City direk alır pep 3 senedir istiyor adamı ihtiyar
HayırArsenal cityden büyüktür bunu anla
Ornstein asla böyle hatalar yapmaz €15m net vermiş olabiliriz. Fb istediğini almış oluyor bu durumdaFenerle bizi karismistir ornstein çok global haber yapmıyor
Ornstein disında 15 diyen görmedim valla ama bakalım tam olarak here we go vs dedikten sonra fabrizio ve platten vs de söyler zatenOrnstein asla böyle hatalar yapmaz €15m net vermiş olabiliriz. Fb istediğini almış oluyor bu durumda