The Book of Boba Fett | Disney+

günahı ne kadar bu disney + ın

Kalite olarak Mandalorian kadar üst düzey değil, katılıyorum size ama eğer Mandalorian'ı sevdiyseniz mutlaka ama mutlaka devam edin. Özellikle 5. ve 6. bölümde çok hoşunuza gidecek şeyler göreceksiniz. ♥

IMDb puanlarına çok takılan birisi değilim ama orada dahi bölüm puanları şu şekilde;

Uyarı: IMDb bölüm isimlerine ve resimlerine bakmayın, spoiler içeriyor.

E01: 7.4
E02: 8.3
E03: 6.4
E04: 7.6
E05: 9.4
E06: 9.6
imdbye herzaman inanirim oraya bakip izlerim, gercekten son iki bölümün puani fazlasiyla iyi, dedigim gibi ilk bölümü yarida birakmisim ki zaten 6 puan kadar berbat ötesi puani vermisler, ama son iki beni sasirtti dogrusu.

çok iyi bölümlerdi fakat boba fett değildi yav. mandolarian bölümleri izledik adeta

bu dizinin tirt cikacagi cok belliydi

gecen sene mandalorinda diziye dahil olunca bile cok bos bir karekterdi kendisi

bir de cikip buna dizi cektiler

star wars faciasindan sonra mandolorian ve boba fett ilac gibi geldi

tahmin gelecek sene mando ile devamedilir boba fett de bir iki bolumde camou olarak katilir ekibe

Mandalorian kadar çekici olmasa da güzel dizi. Mandalorianın müziği bile ayrı güzel

Son düzenleme:
valla ilk bölüm izledim yarida biraktim okadar begenmedim oyuncuyu siki bi star wars hayraniyim mandalorian muhtesemdi bunu yakistiramadim.
iste boyle 10 dk izleyip boklamalar olmasa bu dizinin puani cok daha yuksek olurdu

muthis bir yapim mandolorian@in bir tik alti ama star wars evrenine ilgisi olan herkes gozunu kirpmadan izler

bunda da zenci bobalar mı varmış? mesele nedir?

Geri
Üst Alt