Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.948
- 27.194
- 3.013
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Platformlara düşerse çerezlik film niyetine izleriz artık, yapacak bir şey yok heis.yok da
pek 1 numarası yok heis.
Bunun için imax’e değil en fazla hdfilmcehennemine gelinir heis öyle söyleyimPlatformlara düşerse çerezlik film niyetine izleriz artık, yapacak bir şey yok heis.
Oysa IMAX sinemada Odyssey filminin hemen öncesinde fragmanını göstermişlerdi, ilk orada bu filmden haberim olmuştu. Bunun için de IMAX'e gelinir diyordum ama hiç para vermeye gerek yok o vakit.
Vay arkadaş yaBunun için imax’e değil en fazla hdfilmcehennemine gelinir heis öyle söyleyim
Spielberg’in 35 sene evvel çektiği de dinozor filmi, bu da dinozor filmi. Arada uçurum var.Vay arkadaş yaYahu böyle imkanlara böyle bütçelere sahip olup da nasıl bu kadar kötü filmler çekebiliyorlar anlamak gerçekten mümkün değil. Filmdeki klasik Hollywood klişelerini tahmin edebiliyorum. Biri de çıkıp demiyor ki yahu arkadaş öyle bir film yapayım ki ezber bozayım, klişelerden uzak durayım. Arada Nolan gibi tek tük bir iki yapımcı veya yönetmen bir şeyler yapmaya çalışıyor işte. Onlar da bazen başarıyor bazen başaramıyor.
Olacak iş değil ya. 35 yıl önce çekilmiş film kadar bile olamıyorsan niye çekiyorsun abi bu filmi? Saçma sapan şeylere ne paralar akıtıyorlar. Koskoca Amazon çıkıyor 1 milyar dolar bütçe ile orta dünya projesine girişeceğim diyor, 2. çağda geçecek diyor, güç yüzüklerinin yapımını anlatacağım diyor, ortaya çıkardıkları saçmalığa bak. Elrond ve Galadriel gibi efsane orta dünya karakterlerini bile utanmadan kepaze edebiliyorlar. Meteor adam denen saçmalıkla Sauron'u, henüz aynı yatakta büyük bir şehvetle vuruşturmadılar ben ona şükrediyorum. Bu ilişki sonucunda küçük, minyatür balroglar doğuyor falan... Bu ahrazlar gibi bokunu çıkarmak istersen hayal gücünün sınırı yok tabi.Spielberg’in 35 sene evvel çektiği de dinozor filmi, bu da dinozor filmi. Arada uçurum var.