The HINCAL Thread: Güncel

Normalde böyle biri direk ihraç edilir kulüpten ama bu bunadı diye sesini çıkarmıyor heralde kimse
Yaşı, başı bunaklığı da bir yere kadar.

Gitsin yaşlılar yurdunda takılsın. Herif tv başında net haddini açmış. Resmen lekeli şampiyonluk diyor milyonların önünde sözde Galatasaraylı olarak temsilen orada oturan birisi.

Mahkemeye vermek gerekir bunu. Karşısında fenerli Kemal dede mi nedir o bile tokat gibi cevabı vermiş süs pus oldu bir an kendi dünyasında.

Yaşı, başı bunaklığı da bir yere kadar.

Gitsin yaşlılar yurdunda takılsın. Herif tv başında net haddini açmış. Resmen lekeli şampiyonluk diyor milyonların önünde sözde Galatasaraylı olarak temsilen orada oturan birisi.

Mahkemeye vermek gerekir bunu. Karşısında fenerli Kemal dede mi nedir o bile tokat gibi cevabı vermiş süs pus oldu bir an kendi dünyasında.
Kemal dede bjkli yaa öbür ehtiyarda bjkli adını unuttum

Bu hainin yaşına başına bakmadan sille tokat kovulması lazım..
Şimdi yaşlı falan diye duyar kasmasın bazı arkadaşlar
Galatasaray benim kırmızı çizgim..
Adam pirim için yaşına başına bakmadan hadsizce benim takımımı zan altında bırakıyorsa herşeyi hakediyor demektir..
Cengiz Özyalçın,Hıncal gibilerine bişey de olmuyor..
Ama 20 yaşında Galatasaray armasına aşık bi genç eks oluyor bazen hiç sebepsiz
İlahi Adalet vs.Ben bunlara bile inancımı yitirdim.

Bırakın ulan takımımızı.Defolun gidin başka takım tutun.Gölge etmeyin.
Burdaki 20 yaşlardaki hiçbir kardeşimin etek tıraşındaki kıl bile olamazsınız siz!

Bu hainin yaşına başına bakmadan sille tokat kovulması lazım..
Şimdi yaşlı falan diye duyar kasmasın bazı arkadaşlar
Galatasaray benim kırmızı çizgim..
Adam pirim için yaşına başına bakmadan hadsizce benim takımımı zan altında bırakıyorsa herşeyi hakediyor demektir..
Cengiz Özyalçın,Hıncal gibilerine bişey de olmuyor..
Ama 20 yaşında Galatasaray armasına aşık bi genç eks oluyor bazen hiç sebepsiz
İlahi Adalet vs.Ben bunlara bile inancımı yitirdim.

Bırakın ulan takımımızı.Defolun gidin başka takım tutun.Gölge etmeyin.
Burdaki 20 yaşlardaki hiçbir kardeşimin etek tıraşındaki kıl bile olamazsınız siz!

Hoca bi yemek yemeli bunla

bu mal aynı gscimbomdaki Fatih terime sallayıp sallayıp sonra utanmadan sevinenlere benziyor. Tam bir mal

Fatih Terim düşmanlığı iyice Galatasaray düşmanlığına evriliyor. Hakemler bizi doğrarken ses bile çıkartmadı. Totem motem dedik ama kulübü zan altında bırakıyor . Acilen kulüpten ve üyelikten ihraç edilmelidir.

Fatih Terim düşmanlığı iyice Galatasaray düşmanlığına evriliyor. Hakemler bizi doğrarken ses bile çıkartmadı. Totem motem dedik ama kulübü zan altında bırakıyor . Acilen kulüpten ve üyelikten ihraç edilmelidir.
Bıyıklarını sevdiğim şimdi bundan cesaret alıp 1-2 güne o da sallamaya başlar

Hıncal Uluç: “Bu sene şampiyonluk geldi ama gelecek sezon çok zor bu gidişle.”

D7HX-MyXoAEAj5-.jpg

Yok yok, artık bunadı bu herif...Popülaritesini sürdürmek uğruna sergilediği saçmalıkları bir ölçüye kadar mazur görürdüm; gereğinde aklı selim davranırdı ama iyice kontrolden çıktı...İhtiyarlık zor, gönlünü hoş tutacak aile-çocuk-torun filan da yok; türlü hezeyanlarla ömrünü tamamlayacak anlaşılan. Allah ele ayağa bırakmasın, bu gününü aratmasın, amiiin!...

Geri
Üst Alt