- 26 Kasım 2012
- 179.493
- 241.845
- 5.688
Rahmet ile anıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turkiye'de gazetecilik zor zenaatbjklilere bak
senesi kaç bunun 97 mi 98 mi
sevgili ali , paylasimin icin kendi adima tesekkur ediyorum .Ustad ile yolum 2 kere kesisti. Ilki 1992 yilinda. Kendisi bulundugum sehre bir soylesi icin gelmisti. Konusmasi beni cok etkilemisti. O siralarda Sabah gazetesinde yaziyordu. Yayin yonetmeni Zafer Mutlu idi. Ustada 2 soru sormustum birisi Galatasaray ile ilgiliydi. Bana verdigi cevabi zaten sonra aciklamisti bilenler biliyordur. Ikinci soruma cevab ise bende ic muhasebe yaratmis yolumu Istanbul'a dusurmustu. Kendisiyle ikinci karsilasmam ise 1999 yilindaydi. Yolumuz Istanbul'da kesismisti. 2000 yili icin ya Turkiye'de devam edecektim ya da master icin Amerika'ya goc edecektim. Kendisine danistim. Amerika'ya master'a git once, sonra karar ver demisti. Amerika'ya gelisim o gelis. Bir daha da donemedim. Hincal Ustad'a her Galatsaray'linin basindaki Fener hegamonyasini yiktigi icin bir gonul borcu vardir. Benim bir de kendisine kisisel sebeplerden borcum vardir. Basligini gorunce duygulandim yazdim. Allah yattigi yerde incitmesin.