The history of Aysel

Cevap: The history of Aysel

Özellikle yeni üye arkadaşlar forumun aurasını bilmeden sohbet konularına atlamasalar iyi olur. Aysel neyse de Hayri ve Emir vakası yaşarsınız, otogar tayfaya denk gelirsiniz anlamsız gerilim olur.

Hep türk kanalları izlerdik abimle ben. Babam hiç sevmez hala da öyle

İlk kez bensiz annemler dubaiye gitmişti, benim kurnaz teyzem demiş ki, aysel korkar, o gitmesin. Bize yön verdiği için öyle uygun görmüştü. Sonra antalya denince atladım tabii. Ne korkucam :ays:

Arka arkaya 4 sene aynı otele gittik. O gidişlerin birinde, sonuncusu, Nicolas diye bi çocuktan hoşlandım ama baktım ki, ben bunu benim İvoya benzediği için beğeniyorum. Aklımdan çıkmıyor.

Okula sadece rastlaşıyoruz bazen. Hiç bir şey söylemiyor, söylemiyorum. Bazen özür dilemek istiyorum ama o da yemiyor.

Dediler, başka kız arkadaşı var bunun. İsmi de Günay. Kızıda tanıyorum, selam selam arada. Neyse bunlardan bi bok olmadı, bi kaç ay sonra dediler başka kızı seviyor, ismi Aysel. Pööhhhh :ays:

Bu kızıda tanıyorum ama okulda en nefret ettiğim kız :ays:

Başka defterler yazıyor, yok ilk aşkım Aysel. Umutlanıyorum, sonra bi başka muhabbette yine Sabina fln geveliyor :ays:

Okula gitme sebebim o, beni sıcak tutan şeyde nasılsa yüzünü görüyorum yeterli durumu. Tabii davulun sesi möthiş

...Şimdiki evimize taşındık. Antalyaya geliyorum sürekli. Kedilerden hep korkuyorum. Mecburen et yediriyorlar. Annemlere alışmaya çalışıyorum. Fırsat oldukca teyzemlerde kalıyorum blabla

Ben bunları yazarken biri yalan demiş. Yazdığım her harf doğrudur. Harika yaşadım ve yaşıyorum hiç kusura kalmayın. Benim tercihim değil sonuçta. Mazlum bi hikaye bekliyorsanız yok malesef :ays:

1 hafta ceza yedim özet geçmek isteyen.. :)

Aysel , aklima titanic geldi okurken, zengin ailenin kizi varya :coffee:

Sene 2004. Artık abimler, yani 87ler, yani İvocuğum, herkes mezun olma yılı...

Tamamda kaç senedir sus, geç yanından diye diye çocuk gidiyor? Onsuz bok gibi 1 sene okul ve sonra onsuz hayat?

Mezun oldukları gün tokat yediğim tombul arkadaşım dedi, Aysel saçmalama, birazdan arabaya binip gidicek, bu son, git ne diyeceksen de bari içinde kalmasın ama ayaklarım gitmedi dostlar :ays:

Moda ya her sene mezun olan erkeklere mezuniyet hediyesi araba alınır. Burda moda yada hacolar.

Buda arabasını almış, bekliyor bahçedeki tören bitsin, gitsinn

Bu arada en son seviyorum dediği Ayselden de ayrılmıştı

Ben buna baka kaldım, arabaya bindi, vızzzz diye gitti

Sonra tatil

Tatiller harika geçtiği için pek bişey anlamıyordum, bunun birde eylülü var. Artık o yok. Abimde yok. İstediğin kadar çık yukarı, in aşağı ama kimin için?

Sene 2004. Artık abimler, yani 87ler, yani İvocuğum, herkes mezun olma yılı...

Tamamda kaç senedir sus, geç yanından diye diye çocuk gidiyor? Onsuz bok gibi 1 sene okul ve sonra onsuz hayat?

Mezun oldukları gün tokat yediğim tombul arkadaşım dedi, Aysel saçmalama, birazdan arabaya binip gidicek, bu son, git ne diyeceksen de bari içinde kalmasın ama ayaklarım gitmedi dostlar :ays:

sene 2004 mü ? oooo 2 saatda kac sene atladin , valla olmaz her senesi bi kac hafta sürmeli geri git 80lere

İçinden söv, değermi o dangalak için ceza yemeye :ays:

Maç sırasında artık milli maçlar tarafsız sahada oynansın dediği günün sabahında o statdakiler sadece Galatasaray'lılar değildi dedi.Tutamadım kendimi. Bidaha olsa bidaha söverim.Umrumda değil ceza falan ama sıkıcıydı bu hafta.

Geç kalmışım, ne zaman başladı.

ee yani, 5 dakika sonrada evlendim cocugum torunlarim var diceksin nerdeyse :asd:

Haklısın da size evdeki hayatın neresini anlatsam duygulanmazsınız :ays:

Evde bilardo oynardık, havuza, saunaya girerdik. Akşamları Turnike izlerdik. Maç izlerdik. Genelde Galatasaray şampiyon olurdu.

Tatilleri anlatıyım birazz...

Bu 4sene kaldığımız otelden sonra 5ci tatile, geldik Sheraton otele. Tatilin son günü artık ertesi gün baküye dönücez, Baktık takım otobüsü geliyor dediler.

Abim dedi fener, dedim yok Bizimkiler. Beşiktaş kafilesi geldi :ays:

İyi geceler herkese , iyi eğlenceler..

Geri
Üst Alt