The history of Aysel

Cevap: The history of Aysel

O değilde düşündüm, düşündüm, hikayeyi 19yaşına kadar size anlata bilirim :ays:

Sonra da kelebek gibi oralı bile olmam :ays:

hayır dedim ama hikayeyi de merak ediyorum aslında

en azından hayal gücünün sınırlarını görmüş oluruz

noel baba olmak neyi ifade ediyo :confused:

Ayso %2 düştü evet oyları

Evet

Adem ANDİÇ, Adil Cem EKİNCİ, Alp Kırıkoğlu, Alper Önal, Anıl Kılıç, Arda Duman, aykut_akyıl, Bahadir Battal, Baris Goktas, Barış Küçükpehlivan, Betül Karaaslan, Çağlar Kızıltepe, Can Kaya, Emir Satriani, Emre Budak,

Emre Saykal, Ertuğrul Güven, Furkan AKTAŞ, Gökhan Ecer, Gökhan Sertkaya, Göksel Aksoy, Hakan Dalkiran, Hasan Kaya, Hayri Cund, Kadir Safa KARAKAŞ, Kamil Sarper Özsefer, Kemal Bektaş, M.Rasit ÜNVER, Mehmet Oguz,

Mehmet İşler, Mert Keskek, Mesut Çorap, Murat Sözkesen, Murat Urhan, Mustafa Hasdeniz, Muxtar Askerov, N. Fahri Halim, Namık ZENGİN, Onur Alioğulları, Onur Gürel, Orhan ÇERTÜRK, Orkun Akyıldız, Ozan Can Funda,

Ozan Halil Yener, Recep İçfındık, Safak Alfak, Salih YILMAZ, Semih Metin, Sertaç Murat Kılıç, Sezgin Aşkın, Talha Küllü, Tarık Erkır, Tolga Açıkgöz, Umur Darbaz, Yavuz Selim, Yunus Boğazlıyanlı, Özgür Kızılaslan, Şebnem Başaran

Sağolun meraklı hacolar. Hepinizi seviyorumm :ays:

hikaye bitmiştir diye bakmaya geldim daha başlamamış bile :)

Kimi avatar yapsam oyuncunun performansı düşüyor.Önce Selçuk İnan,sonra Lakovic bundan sonra bizim oyuncularımızı avatar yapmıyorum.Başka avatar fikirlerine açığım ama

Selçuğun performansı ne zaman iyi olduki :ays:

Mesela sevdiğin filmden bir kare, nası fikir :ays:

Kadın resmi koyma sadece, aynı kadın zannediyorum ekleyenleri bazen tübe tübe

Bence Aysel evlenip boşandı:/ Hikaye böyle ilerlesin, belli noktalarda şıklar versin mesela karşısında üç yol olsun o seçenekleri yazsın biz seçelim doğrusunu seçenler hikayenin devamını dinlesin digerleri konuya alınmasın. Ona göre ilerlesin. Vardı öyle kitaplar, sevgili robotumdu sanırım, öyle bir kitabım vardı, seçimlerine göre ilerliyordu. O stil.

Bence Aysel evlenip boşandı:/ Hikaye böyle ilerlesin, belli noktalarda şıklar versin mesela karşısında üç yol olsun o seçenekleri yazsın biz seçelim doğrusunu seçenler hikayenin devamını dinlesin digerleri konuya alınmasın. Ona göre ilerlesin. Vardı öyle kitaplar, sevgili robotumdu sanırım, öyle bir kitabım vardı, seçimlerine göre ilerliyordu. O stil.

Ahmet sen ne içtin, ben çilekli konyak dünden beri bitiremedim daha :ays:

Dennis Rodman'ı koydum

Tanımıyorum ama hiç yoktan iyidir :ays:

hikaye var dedin geldik

Güzel, otur bi kendine gel :ays:

Erik rakısı vardı, boğma onu içtim en son. Çok fena, yok böyle bir şey bulursan kaçırma.

Geri
Üst Alt