The Last of Us | HBO

ilk 3 bölüm itibariyle çok yüksek kalite bir dizi izlenimi verdi. Devamı nasıl olacak bekleyip görelim

Dizi harika yıllar sonra hamımla bir araya gelebilecek bir dizi bulduk.

Ulan dedim 3. Bolum basinda omega man gibi ya da ne bileyim walking dead deki cekik gozlunun ferrari ile koca sehirde tek basina dolastigi gibi bi bolum geliyor diye fakat titanik cikti.

bill kuyuda güzel bir kadın bulsa onu çatır çutur götürse o sahneleri gösterseler severdiniz bölümü
E tabiki de iki sakalli herifi mi izleyelim.
Şaka bi yana usta diziye bi katkısı yok bu karakterleri bir daha görmeyeceğiz. Yani bu karalterler gelecek bölümlerde olsa neyse propaganda amaçlı çekilmiş bir bölüm.
Mesela jess ve joel nasıl tanıştı onu anlatsın bize

E tabiki de iki sakalli herifi mi izleyelim.
Şaka bi yana usta diziye bi katkısı yok bu karakterleri bir daha görmeyeceğiz. Yani bu karalterler gelecek bölümlerde olsa neyse propaganda amaçlı çekilmiş bir bölüm.
Mesela jess ve joel nasıl tanıştı onu anlatsın bize
aşk sevgi duygusunu gayed güzel anlatıyor

toplamda 15 saniye kadar bir cinsel görüntü var gerisi gerçek aşkın neler yapabileceğini gösteriyor ama 2 erkek olduğu için olumsuz bakıyorsunuz hep

bill ve frank karakterlerini oynayanlar muazzam bir oyunculuk sergilemiş gözlerim yaşlı ayakta alkışladım. film olacak kapasitede bir 3. bölüm

aşk sevgi duygusunu gayed güzel anlatıyor

toplamda 15 saniye kadar bir cinsel görüntü var gerisi gerçek aşkın neler yapabileceğini gösteriyor ama 2 erkek olduğu için olumsuz bakıyorsunuz hep

bill ve frank karakterlerini oynayanlar muazzam bir oyunculuk sergilemiş gözlerim yaşlı ayakta alkışladım. film olacak kapasitede bir 3. bölüm
Ben derdimi anlatamadım usta.
Bak mesela Joel ve Ellie oraya geldiğinde bu iki karakterde yaşasaydı sonra oraya zombiler saldirsaydi bu iki karakterden billi isirilsaydi diğeri de buna dayanamayip onunla beraber ölmeyi göze alsaydı hem o bölümde aksiyon olurdu hem ana karakterlerle etkileşim olurdu hem güzel bir dram olurdu.
Bu evren içinde başka bir hikaye çekmişler bu bölümü izlemezsek hiçbir şey kaybetmeyiz benim eleştirim buna.
Ben oyunu da oynadım ellie'nin de ne olduğunu biliyorum 🤣

Ben derdimi anlatamadım usta.
Bak mesela Joel ve Ellie oraya geldiğinde bu iki karakterde yaşasaydı sonra oraya zombiler saldirsaydi bu iki karakterden billi isirilsaydi diğeri de buna dayanamayip onunla beraber ölmeyi göze alsaydı hem o bölümde aksiyon olurdu hem ana karakterlerle etkileşim olurdu hem güzel bir dram olurdu.
Bu evren içinde başka bir hikaye çekmişler bu bölümü izlemezsek hiçbir şey kaybetmeyiz benim eleştirim buna.
Ben oyunu da oynadım ellie'nin de ne olduğunu biliyorum 🤣
evet buna bende katılıyorum ama bill oyunda olan bi karakter böyle işlemek istemişler

sonuçta joel ile ellie bill'in zulası ile ilerleyecekler

1 ve 2 iyiydi 3 bana hitap etmedi ama beğenen çoktur, onun dışında hbo yapıyorsa kötü iş çıkmaz

3.bölümdeki malum sahneleri midem kaldırmadığı için izleyemedim. Sakallı, kıllı kıllı herifleri öbüştürmek nedir ya. Çok şükür ileri sardık da kim kime vurdu onu bile tespit edemedik.

The Red Viper mantarlara karşı he. Oyunun hikayesini bilmiyorum, uyumluluğunu bilemem dolayısıyla ama Pedro Reis adamdır. İnşallah o da vurdurmaz kendisine.

Geri
Üst Alt