The Last of Us | HBO

Ne olacağını bildiğin için, izlerken pek sarmadı. Ortamı falan iyi yansıtmışlar lakin oyunda iyi yansıtmıştı zaten. Oyunun veremediği neyi verecek tam olarak acaba?

Güzel görünmekte. Lakin Stranger Things son sezon izlerken, Ellie rolü için bu genç arkadaşımız muhteşem olurmuş diye düşünmeden edemedim.

316048

Sadie Sink
+

Bella Ramsey genel olarak mükemmel bir oyuncu performansı verecektir ki, ilk bölüm itibariyle bunu gördük. Yalnız tip olarak, rol yakıştırması gereği gerçekten biraz sönük kalıyor. Tabii bu oyun karakterinin bırakmış olduğu genel izden dolayı. Daha doğrusu görünüş olarak biraz fazla sert mizaca sahip. Bu onun için biraz handikap. Performansı ile aşması muhtemel gözükmekte.

Filme gelecek olursak, özel bir yere sahip 2 oyununu da bitirmiştim. İlk bölümü izledim. Sanırım biraz hikaye ve olay örgüsüne az çok hakim olduğumdan dolayı bazı sahneler hariç çok büyük bir heyecan etkisi oluşturmadı. Bazı yerlerde sıkıldığım oldu dersem yeridir. Lakin oyundan bağımsız genel olarak bakarsak iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyebiliriz. Çekim ve diyaloglarda baya özen gösterilmiş. Oyundaki hissi karşılıyor.

Pedro Pascal çok özel karakter yav, her role cuk oturuyor adam.

HBO buradan hız alıp eski kalite/özel ritmini yakalar mı? Zor yav.

pedro pascal ne oynamış be,bildiğin joel olmuş adam. bella ramsey de iyi oyuncuymuş tipe fazla takılmaya gerek yok zamanla aşina oluruz, önemli olan oyunculuk. yönetmenlik ve atmosfer de çok iyi, tam hbo kalitesinde bir iş olmuş.

LGBT sahneleri ne zaman start alır? Şerefsiz Druckmann bu rezil olayın ekmeğini diziden de yiyecektir. Şüphesiz...

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyunu oynamadım ama 2 oyunun da oynanışını izledim. Post-apokaliptik yapımlar her daim ilgimi çeker. PC oyunu olsaydı oynardım da muhtemelen.

Dizi işini HBO iyi kotarıyor. Yine son derece kalite bir yapımla karşımıza çıktılar. Böyle bir oyunun tv dizisini yapıp başarılı olabilmek kolay iş değildir ama adamlar yapmış. Keşke The Rings of Power'ı da HBO yapsaydı. İnanıyorum ki en zor LOTR fanlarını bile tatmin ederlerdi.

Amma ve lakin benim favorim her daim Half-Life evrenidir. Onun da dizisi yapılamaz zaten. Ha illa bir gün yapılacaksa da lütfen HBO yapsın, Amazon, Netflix vs... değil.

Geri
Üst Alt