The Last of Us | HBO

dün akşam izledim

BAYILDIM!!

çoğu sahne oyunla benzer sahneler diyaloglar içersede sürprizler de var. bu yüzden gelecek bölümleri merak ediyorum hele ki clicker bloater stalkerslı sahneleri merakle beklemekteyim

sarahın öldüğü sahnede yine gözler yaşlı :uhu:

Introsu atlanmayan dizilere bir yenisi eklendi

oyunu oynamışmıydınız ya da hikayeyi biliyor musunuz melih beyciğim
Bizim bu Last of Us sevdamız ne olacak be Onur'um? :red:

Adı geçtiğinde içimiz kıpır kıpır oluyor. Cinsel tercihlerimiz farklı olsa da ortak noktamızın olmasına seviniyorum şahsen :ka21:

oyunu oynamışmıydınız ya da hikayeyi biliyor musunuz melih beyciğim
ilk oyunu oynadim ikincisine firsat olmadi

en sevdigim kismi aksiyon dolu bolumlerden sonra nefeslendigimiz ara sinematiklerde pencere kenarinda calan muzikler.

ilk bolumde de vardi bu cok begendim

bir yorumda gördüm ve benim de aklıma yatan birşey oldu

dizide mesela robertla buluşmadan önce bir hastalıklı yuvası görülüyor. çevrede sporlar var ve maske takmıyor joel ile tess.

oyun başındaki epilogue da ise çavdar mahmuzu mantarından bahsediliyor yani tahıl yani un. yaşlı kadının ev sakinlerini ısırırken ağzında tendriller görülüyor mesela oyunda bu yoktu ısırma ve spor solumayla enfekte olabiliyordun

sanırım bolca maske takmamak için böyle bir karar almış olabilirler. part2de olursa eğer maske oldukça fazla yer kaplamış olacak dizide.

Oyununu oynamadım. Yıllarca oynarım spoiler yemiyeyim diye gameplay bile izlemedim. diziye dün gece sıkıntıdan başladım ilk bölüm harika öteseydi resmen. ikinci bölümün henüz yayınlanmadığını öğrendiğimde derin bir hüzün kapladı içimi

Yarın ilk bölümü izleyeceğim nasipse.

Allah’ım n’olur kötü olmasın ♂️

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt