- 26 Ocak 2021
- 40.965
- 40.222
- 3.078
Ama 3.bölüm enfes ağlamıştım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kızda oyuncu olarak bir sıkıntı yok baya iyi oyuncuda dedigin gibi tip olarak hiç benzemiyor yav ilk izlerken baya garipsemistimJoel tam ama net bir seçim her şeyiyle.
tepkim
Herif mahalleye kaleye çeviriyordu ama mesela o gelen herifi kabul etmezdim benYanliz o gey herif nasil tuzaklar vs kurmus heryeri kapatmis kamera, alarm vs, müthis hazirlanmis yav. Ben olsam ilk günde y yerdim, net.
Aninda kursunu gözlerin arasina sikardin di miHerif mahalleye kaleye çeviriyordu ama mesela o gelen herifi kabul etmezdim ben
Aninda kursunu gözlerin arasina sikardin di mi
Sarisin hatun olsa iceri alirdin ama
Bana da öyle geldi ama oyuncu da kaitlyne benziyor bayaFan yapımı gibi bu sanki
O değil bence. Zaten ordan çıkarım yaptımBana da öyle geldi ama oyuncu da kaitlyne benziyor baya
Fan yapımı gibi bu sanki
Bana da öyle geldi ama oyuncu da kaitlyne benziyor baya
O değil bence. Zaten ordan çıkarım yaptım

Ben burdan izlediğim için açıklama kısmına bakmamıştım ama zaten fan made olduğunu biliyordum. Önceden izlemiştimVideonun açıklama kısmına baktınız mı?![]()
Şaka bir yana oldukça başarılı içerikleri var bu ekibin, fanmade işlerin tadı başka oluyorBen burdan izlediğim için açıklama kısmına bakmamıştım ama zaten fan made olduğunu biliyordum. Önceden izlemiştim