N E D E N
B Ö Y L E
O L D U ?

abi anlamıyorum yani Joel paranoyak birisi. kendi gölgesine bile güvenmeyen birisi. güvendiği kişiler dışında kolay kolay mekanına gitmeyen birisi. bir önceki oyunda da detaylı takip edenler bilir isim vermiyor kaç kişiyle tanışıyor isim vermiyor direk. oyunda ara sahnelerde uyurken uyandırıldığı sıralarda irkilerek kalkan ölümdene korkan PARANOYAK birisi bu denli saçma ve kolay şekilde ölmemeliydi.

sen kalk 25-30 sene her türlü kişiyle savaş hayatta kal... neyse elim gitmiyor yazmaya :( bu denli saçma olmamalıydı

NEIL COCKMAN artık düşmanımdır

Simdi Midgame'den gameplay izliyorum. Inanamiyorum ne izledigime. Kotu diyordum ama bu kadar kotu oldugunu dusunmuyordum. Son sozum su: The Last of Us'un ikinci parti yok benim icin. Baska turlu icim rahat etmez.

Çok da şeyimizde ya sg lan konudan.

Oyunun genel dizaynı nasıl?
Tekrar oynanabilirlik ne durumda?
Şans bazlı mı yoksa taktik önemli mi oyunda? (Aksiyon kısımlarında ya da bulmaca çözülen yerlerde)
Sesler-müzikler
Hikaye
Gameplay
Grafikler

Genelde bunlara bakıyorlar oyun puanlarken. Yani hikayede trans var ya da senaryo çok kötü deyip 1 vermiyorlar. Tabii bunların 9.5, 10 verdikleri oyuna millet 1 basıyorsa bir sıkıntı vardır.

isy6fr3w.jpg

Oyunun genel dizaynı nasıl?
Tekrar oynanabilirlik ne durumda?
Şans bazlı mı yoksa taktik önemli mi oyunda? (Aksiyon kısımlarında ya da bulmaca çözülen yerlerde)
Sesler-müzikler
Hikaye
Gameplay
Grafikler

Genelde bunlara bakıyorlar oyun puanlarken. Yani hikayede trans var ya da senaryo çok kötü deyip 1 vermiyorlar. Tabii bunların 9.5, 10 verdikleri oyuna millet 1 basıyorsa bir sıkıntı vardır.

Ekli dosyayı görüntüle 83480

Tek sebep senaryo.

Geri
Üst Alt