geçmişe dönüp joel ile takıldığımız bölümlerde hüngür hüngür ağlayan bi ben miyim?
uzay kapsülüne girip ellie'nin kaseti başlattığı anda ben bittim valla :(

Birinci oyununun Joel Versiyonunu almıştım. Bunu direkt almıycam. Star Wars'un da son filmine gitmemiştim. GoT'un da son sezonundan sonra üyeliğimi falan iptal ettim.

Bunun bir de dizisi çıkacaktı, bakalım nasıl etkilenecek ratingleri :) expectation subversionlarına tüküriyim, biraz beyni olan biri yazsın şu senaryoları artık
Dizisi ne zaman cikiyor?

Dizisi ne zaman cikiyor?

2021 demişler

chernobyl'i yapan Craig Mazin yönetecekmiş. Ama yazarı şu son oyunun yazarı...

2021 demişler

chernobyl'i yapan Craig Mazin yönetecekmiş. Ama yazarı şu son oyunun yazarı...

Dizinin yapım ekibinde Neil Druckmann olması iyi bir şey değil mi? Sonuçta bugün Last of Us diye bir oyundan bahsedebiliyorsak bunun arkasındaki en büyük isim Neil Druckmann. 2. oyunu henüz oynamadım ama ilk oyunun hikayeyi anlatış şekli, sunuşu beni benden almıştı. 2. oyun için çok fazla olumsuz eleştiri okuyorum, duyuyorum, Neil Druckmann'ın da üzerine gidiliyor oldukça. Oyunu oynadıktan sonra ne kadar haklılar kendimce yorumlayacağım ama sonuçta bu adam olmasaydı da çoğu kişinin son yılların en iyi oyunlarında ilk 5'e aldığı Last of Us'ı hiç tecrübe etmemiş olacaktık. Sonuçta ilk oyunun da senaristi, yapımcısı, yönetmeni bu adamdı yine.

Dizinin arkasındaki isimler de çok sağlam. merakla bekliyoruz.

Şöyle de bir haber var;

Dizinin yapım ekibinde Neil Druckmann olması iyi bir şey değil mi? Sonuçta bugün Last of Us diye bir oyundan bahsedebiliyorsak bunun arkasındaki en büyük isim Neil Druckmann. 2. oyunu henüz oynamadım ama ilk oyunun hikayeyi anlatış şekli, sunuşu beni benden almıştı. 2. oyun için çok fazla olumsuz eleştiri okuyorum, duyuyorum, Neil Druckmann'ın da üzerine gidiliyor oldukça. Oyunu oynadıktan sonra ne kadar haklılar kendimce yorumlayacağım ama sonuçta bu adam olmasaydı da çoğu kişinin son yılların en iyi oyunlarında ilk 5'e aldığı Last of Us'ı hiç tecrübe etmemiş olacaktık. Sonuçta ilk oyunun da senaristi, yapımcısı, yönetmeni bu adamdı yine.

Dizinin arkasındaki isimler de çok sağlam. merakla bekliyoruz.

Şöyle de bir haber var;

Ben ilk oyunu en az 5 kere bitirmişimdir. Playstation 3'e Joel Edition (Collectors Edition gibi), Playstation 4'e de oyunu tekrar aldım. Dizisini de 4 gözle bekliyordum, o yüzden içimde hala bir umut var.

Neil Druckmann ile okuduğum en düzgün eleştiri şu yöndeydi. Çok iyi bir sahne yazarı. Yani sahneden sahneye hikayeleri çok güzel yazabiliyor, ama büyük resmi oluştururken bir o kadar başarısız. Sahneleri birbirine bağlayamıyor, hepsini birbirinden bağımsız yazabiliyor, ama bağladığında çok zorlama oluyor. İlk oyunda ona yardım eden bir yazar bir senarist daha varmış, ikinci oyunda kullanmamışlar.

Neil Druckmann'ın twitterda verdiği cevaplara bakınca, tam man baby, yani ezik ağlak birine benziyor, Star Wars The Last Jedi'ı yapan Rian Johnson gibi millete aşağılayıcı cevaplar veriyor. Umarım dizide bu durumu düşünüp etrafına sağlam bir yazar ekibi tutarlar.

Ben ilk oyunu en az 5 kere bitirmişimdir. Playstation 3'e Joel Edition (Collectors Edition gibi), Playstation 4'e de oyunu tekrar aldım. Dizisini de 4 gözle bekliyordum, o yüzden içimde hala bir umut var.

Neil Druckmann ile okuduğum en düzgün eleştiri şu yöndeydi. Çok iyi bir sahne yazarı. Yani sahneden sahneye hikayeleri çok güzel yazabiliyor, ama büyük resmi oluştururken bir o kadar başarısız. Sahneleri birbirine bağlayamıyor, hepsini birbirinden bağımsız yazabiliyor, ama bağladığında çok zorlama oluyor. İlk oyunda ona yardım eden bir yazar bir senarist daha varmış, ikinci oyunda kullanmamışlar.

Neil Druckmann'ın twitterda verdiği cevaplara bakınca, tam man baby, yani ezik ağlak birine benziyor, Star Wars The Last Jedi'ı yapan Rian Johnson gibi millete aşağılayıcı cevaplar veriyor. Umarım dizide bu durumu düşünüp etrafına sağlam bir yazar ekibi tutarlar.
Chernobyl ekibinin ciddi bir etkisi olacaktır o yönde. Umarım dediğiniz gibi ortaya güzel bir çalışma çıkar da beklentimizi karşılayacak, her yönüyle güzel bir dizi izleriz.

Keske oyunun ana karakteri Joel olsa ve LGBT+ terrororganizationun pesine dusse.
Take
All
My
Damn
Money

Ya bu oyunda Ellie’nin daha ağırlıklı olacağı belliydi zaten. Hem fragmanlardan, hem oyun afişinden falan. Ama ben hep Joel’in ilk oyunun finalinde Ellie’ye söylediği yalandan dolayı Ellie’nin onu terk edip kendi başına takılacağını ve Ateş böcekleriyle alakalı işler olacağını düşünmüştüm. Ama çok yanılmışım. Oyunun başında adice harcadılar aslanlar gibi adamı.

Bu arada oyunu gameplay’lerden takip ediyorum. Joel ile Ellie’nin Bilim ve Tarih müzesine gittikleri kısımdayım. Ellie’nin hatırladığı flashback’te yani. Joel gerçekten çok büyük adamdı Hele o kapsülün içindeki konuşmaları.. Ahh ahh..

Bakalım finali nasıl bağlayacaklar. Tatmin eder umarım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lgbt'yi savunan şerefsiz bir oyun diyebilir miyiz?
Homofobik bir insan kesinlikle değilim. Kimin kimle ne yaşadığı zerre umurumda olmaz
Lakin diziler, filmler bitti şimdi sıra oyunlara geldi anasını satayım. Ne lezbiyeni biter, ne transı biter, ne gayi biter...
Hayır yani her alanda bunu milletin gözüne sokarak farklı cinsel kimliğe sahip insanları topluma kabul ettirmekse amaç, tam tersi etki yapıyor.
SWAT dizisini bu yüzden bıraktım. Bakın, olaya bakın şimdi.
Ekipte Chris adında bir kadın var. Kendisi biseksüel. Ekibin diğer erkek üyesi Jim ise buna yanık, fakat Chris denilen Eyşan ben polislerle çıkmam diyip yüz vermiyor. Bu Chris, internette tanıştığı Kira adındaki bir kadınla haftalarca çıkıyor. Sonra kadın buna diyor ki, ben aslında nişanlıyım ve yakında evleneceğiz. Erkek arkadaşımla ben aslında bizi tamamlayacak bir kadın partner arıyorduk. Partnerimiz başka bir şehire taşındı. Biz çok kişiyi araştırdık, sen bize tamamen uyuyorsun. Kahramanımız da önce birilerinin sex fantazilerine malzeme olacak biri değilim ben diyor. Fakat sonra Kira'dan vazgeçemeyip bu kızın nişanlısıyla da tanışmaya karar veriyor ve sonra da ok diyor. Aslında Chris Kira'nın nışanlısı olan Tye'den hiç hoşlanmıyor ama kız için katlanıyor. Bu arada, daha sonrasında bu nişanlı çiftimiz Chris kızımıza beraber yaşamayı teklif ediyor. Chris düşünmek istiyorum filan diyor. Bir polis etkinliğinde Chris kızımız yeni sevgililerini arkadaşlarına tanıtıyor. Ekibin üyelerinin birisinin karısı da bu Chris'e sen bunu normal bir ilişkiymiş gibi göstersen de bu normal değil diyip çıkışıyor. Bu kadının kocası da sen dert etme, onunla konuşacağım ben diyerek teselli ediyor. Bu arada Jim abimiz dertli olduğu için etkinliğe gelmiyor. Bu etkinlik sürerken kızımızın aklında lan ben ne yapıyorum tarzında şimşek çakıyor ve sevgililerini etkinlikte bırakıp zaten dertli olan Jim abimizin evine gidiyor. Biraz dertleştikten sonra bunlar öpüşüyor. Hemen akabinde de pişman olup sevgililerinin evine gidiyor ve sizinle yaşamak istediğime eminim diyor. Daha sonrasında ise Jim abimize biz arkadaşız, niye böyle bir şey yaptın diyip günlerce trip atıyor. Bu Tye ve Kira'nın evliliği yaklaşınca Chris Kira'ya ben seni seviyorum. Tüm duygularım sana ait. Mikerim Tye'ı diyor. Kira kızımız da ben de seni seviyorum aşkitom. Bu evlilikle ilgili zaten şüphelerim vardı diyor. Chris de iyi o zaman, akşam Tye'a beraber söyleyelim, zor bir konuşma olacak ama mecburuz diyor. Bunlar anlaşıyorlar. Lakin 24 saat geçmeden Kira denilen Eyşan II fikrini değiştiriyor. Tye ile çok uzun zamandır beraberiz, onu yarı yolda bırakamam diyor. Bu arada Chris abimiz dünyalar tatlısı bir hatunla çıkmaya başlıyor. Lakin bu kız amirinin kızı. Amiri de bak kızımı üzersen seni mahvederim diyor. Bunlar ilk buluşmalarına çıkıyor. Tam burda bıraktım diziyi. Çünkü adım gibi eminim ki, Chris denilen Eyşan Jim abimizin başını yakacak.

Senaryoya bakar mısın abi?

yalniz bu ellie ne salak kizmis yav

abbyi bulmak istiyor. kisiden bilgi istiyor. o kisiyi bicakliyor. salak lgbti delisi

Geri
Üst Alt