The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

Birinci çağdan pasajlar almışlar muhtemelen değinirler ama bende Sauron olduğunu düşünüyorum ya da witch king de olabilir. Bu abimiz Durin diyorlar bakalım pazar günü fragman çıkacakmış

Ekli dosyayı görüntüle 151001
Ciddi ciddi siyahi elf yapmışlar , diğer fotoğraflara baktım da. Renklerde de bir çiğlik var içime sinmedi görseller.

Siyahi falan olması beni rahatsız etmez ama Zaman Çarkı gibi saçmalamasinlar yeterli
Asıl korkum o zaten. Witcher'da da böyle oldu , senaryoya yediremiyorlar bu tarz hamleleri çok kör göze parmak oluyor. 2. çağ Tolkien'in üzerine en az çalıştığı çağ , o boşlukları doldurmak için fazla serbest yazarlar. Bakalım trailerdan ne çıkacak. Misal Galadriel 2. çağda hikayede yok sayılır ama böyle popüler karakteri hikayeye katıp savaşçı modu göstermek fena fikir değil , tutarsız da değil.

Asıl korkum o zaten. Witcher'da da böyle oldu , senaryoya yediremiyorlar bu tarz hamleleri çok kör göze parmak oluyor. 2. çağ Tolkien'in üzerine en az çalıştığı çağ , o boşlukları doldurmak için fazla serbest yazarlar. Bakalım trailerdan ne çıkacak. Misal Galadriel 2. çağda hikayede yok sayılır ama böyle popüler karakteri hikayeye katıp savaşçı modu göstermek fena fikir değil , tutarsız da değil.
Önlerinde ciddi bir özgürlük var ama nasıl kullanacakları çok önemli yönetmenlik becerilerini göreceğiz işleri çok zor ya lotr filmiyle sürekli kıyaslama olacak eminim

Dizide yer alacak donem Sauronun hediyeler getiren nicki ile milleti kekledigi donem degil miydi zaten. Yoksa o baska donemmiydi

Ciddi ciddi siyahi elf yapmışlar , diğer fotoğraflara baktım da. Renklerde de bir çiğlik var içime sinmedi görseller.
Ya bariz game of thrones witcher karışımı olmuş hele o witcherdaki büyücülerin politik muhabbetleri falan geliyor da gözümün önüne korkuyorum sıçmazlar umarım içine

Yazılmış en kudretli eserin içine ederlerse idam edilmeli hepsi. Bu iş olacaksa en iyi şekilde olmalı idarelik işler yaparlarsa vallahi olay çıkar. GoT, Hp falan değil bu kutsal kitap hüviyetine haiz bir eserdir.
Ha bu arada Sauron’u iyi yapsınlar da elfler top olabilir sıkıntı yok.

sjw belası bari bu diziye bulaşmasaydı. siyahi elfi inadına koymuşlar sanki, japonya-çin savaşının çekildiği bi filmde siyahi askerlerin savaştırılması gibi bişey.

Irkçılık felan değil abi
elflerin görünüşü, şekli şemali felan belli yani
ne alaka anlamıyorum

Şu woke ,sjw gibi takma adlarla zuhur eden , okuyup sevdiğimiz ne varsa mahvetmeye yemin etmiş deccalin neferleri olan mel'unu kahrı perişan eyle ya Rabbi.

Düşünsenize yav LOTR üçlemesi gibi bir efsaneyi , kuvvetle muhtemelen The Office gibi bir diziyi falan katiyyen izletmeyeceklerdi o yıllarda bugünkü gibi kuvvetli olsalar.

Lezbiyen, gay, LGBT falan da koyarlar muhtemelen. Elfler'de koyarlar hem de. 0 beklentim bu diziden. Üzülmek istemiyorum beklentimi en dip seviyede tutuyorum.

Geri
Üst Alt