- 18 Mayıs 2011
- 19.361
- 10.176
- 1.688
Kıl ayaklar niye gözükmedi bu bölüm. Ayrıca o kız çok itici.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adar bence maeglin çıkacak. Kitaplarda öldüğü yazmıyor hem de yüzü de yanmış. Bakalım ne olacak.
Gondolin'in Düşüşü gerçekleştiğinde, Maeglin Eärendil'i öldürmeye ve Idril'i kendisi için almaya çalıştı. Ama Tuor onu yakaladı ve şehrin duvarlarında savaştılar. Maeglin kaybetti ve aşağıya ölüme atıldı, alevlere düşmeden önce üç kez dağa çarptı. [4]
Sauron da meteor Man değil oraya yönlendirdiler de çoktan celebrimbor ile tanışmış ve yüzük yapımına başlanacak gibi. Baraddur vs ne zaman inşa edilecek acaba.
Öyle bir havaya sokuyorlar ki Orta dünyayı sanki Galadriel tüm sırları çözüyor sağda solda isyan ediyor ama kimse inanmıyor numenorun sonu geliyor![]()
Merak etme gelecek bölümde yarım saat gösterirler.Kıl ayaklar niye gözükmedi bu bölüm. Ayrıca o kız çok itici.
Sauron’u gizleyeceğiz derken dizide 2-3 sezon görmezsek şaşırmayacağım sonra bir bakmışsın 3.sezonun yarısında 2.çağ bitmiş geriye kafadan sallama yepyeni hikayeler
cüceler iyi
ztn tek iyi sey olan cüceler gibi gorunmekteBöyle engin yorumlara daha çok ihtiyacımız var Recep üstadım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amazon divide and conquer yöntemini uyguluyor gibiYorumları okudukça bir gülme alıyor beni. Önceki yorum; ilk bolumler çok kötü, son bölüm çok iyiydi, sonraki yorum; üç bölüm iyiydi son bölüm rezalet, ondan sonraki yorum; son bölüm diziyi toparladı![]()
Güzel özetlemis senaristler cidden ne yapmak istiyor anlamiyorum.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sabahın köründe twitch yayını açıp watch party yapıyor bir de. Ben de fenalık geçirirdim muhtemelenYa adam artık isyan etti şekeri tansiyonu falan Yükselmiş bariz bir gün çıldıracak diye korkuyorum şeker gibi adamı delirttiler
Amazon Zaman Carki hayiranlarini onlardan biri benim az deli etmemisti simdi Lotr hayranlari biraz Amazona laf saysinYa adam artık isyan etti şekeri tansiyonu falan Yükselmiş bariz bir gün çıldıracak diye korkuyorum şeker gibi adamı delirttiler