The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

Kıl ayaklar niye gözükmedi bu bölüm. Ayrıca o kız çok itici.

adar bence maeglin çıkacak. Kitaplarda öldüğü yazmıyor hem de yüzü de yanmış. Bakalım ne olacak.

Gondolin'in Düşüşü gerçekleştiğinde, Maeglin Eärendil'i öldürmeye ve Idril'i kendisi için almaya çalıştı. Ama Tuor onu yakaladı ve şehrin duvarlarında savaştılar. Maeglin kaybetti ve aşağıya ölüme atıldı, alevlere düşmeden önce üç kez dağa çarptı. [4]

Sauron da meteor Man değil oraya yönlendirdiler de çoktan celebrimbor ile tanışmış ve yüzük yapımına başlanacak gibi. Baraddur vs ne zaman inşa edilecek acaba.

Maeglin olduğunu sanmıyorum bana orc'a dönüşümü yarım kalmış bir elf gibi geldi. Sauron'un gelişine kadar organizasyonu o yapıyor. Güneyliler arasında da belli ki Sauron'un dönüşü hazırlık yapan insan grupları olacaktır. Sezon finaline kadar beklemek lazım ama şu Lost kafasından bir an önce çıksınlar ya sürekli bir gizem peşinde koşturuyorlar.

Öyle bir havaya sokuyorlar ki Orta dünyayı sanki Galadriel tüm sırları çözüyor sağda solda isyan ediyor ama kimse inanmıyor numenorun sonu geliyor 🤣

Palantir konusu büyük saçmalık bu arada senaristlerin ve showrunnerların ne kadar orta dünya ile alakalı olmadıklarını gösterdi.

Sauron’u gizleyeceğiz derken dizide 2-3 sezon görmezsek şaşırmayacağım sonra bir bakmışsın 3.sezonun yarısında 2.çağ bitmiş geriye kafadan sallama yepyeni hikayeler
Halbrand konusunda ben tekrar şüpheye düştüm şimdi. Birkaç yerde de Sauron olabileceğine dair teoriler okudum. Çakma Aragorn hikayesi yazmışlar ama Galadriel ve Numenor ordusunun yardımıyla Adar ve komutasındakileri yenip güney topraklarını ele geçirdikten sonra Sauron'laştırılabilir. Numenor'daki demir ustası sahnesi o kapıyı açık bırakıyor hala. Doğu'da gücü ele geçirdikten sonra Celebrimbor ile etkileşime sokup güç yüzüklerini dövdürürler. Sonra bir bakmışsın tek yüzüğü dövüp kendini açık etmiş. Pharazon bu kez kral olarak gelip esir alır. Sonra da Numenor'u içten çökertir. Timeline büyük sıkıntı ama onu gözardı edeceğiz artık. Amazon original karakterler de olduğu için kendimce mantıklı bir şey çıkarmaya çalıştım bu karmaşadan.

4. bölümü izledim dün , izlemeyi bırakıyorum komple. Dayanılacak gibi değil. Kelin yerinde olsam bütün ekibi silme kovup baştan yaptırırdım diziyi yoksa torununun torunu dahi küfür yiyecek yüz yıl sonra. Lore'dan vazgeçsen bile acayip kötü bir dizi gram tutarlık yok içinde. Lan 1.60lık minyatür Galadriel, madem okyanusa atlamayı certain death olarak tanımlıyorsun ne diye atladın o zaman ? 1000 yıl Melian'ın tedrisatından geçen bilge elfin yaptığına bak ya düşündükçe daha da sinirleniyor insan. Allah belanızı versin.

Hepimiz biliyoruz ki gerek Yüzüklerin Efendisi gerekse Game Of Thrones Prequel'i olan House Of The Dragon'u merak ediyoruz. Eleştiri elbette olacak da günün sonunda hepimiz izlemiş oluyoruz. Çok büyük laflar etmeyelim eserler hakkında.

Galadriel'i oynayan kadın beğenmedim. Bir de çok fazla diyalog gev gev insanı sıkıyor. Yoksa görüntüler falan cidden çok iyi. Dizinin en beğendiğim yerleri cücelerin olduğu kısımlar.

4. bölüm toparlayıcı gözükmekte. (y)

Yorumları okudukça bir gülme alıyor beni. Önceki yorum; ilk bolumler çok kötü, son bölüm çok iyiydi, sonraki yorum; üç bölüm iyiydi son bölüm rezalet, ondan sonraki yorum; son bölüm diziyi toparladı :)

Yorumları okudukça bir gülme alıyor beni. Önceki yorum; ilk bolumler çok kötü, son bölüm çok iyiydi, sonraki yorum; üç bölüm iyiydi son bölüm rezalet, ondan sonraki yorum; son bölüm diziyi toparladı :)
Amazon divide and conquer yöntemini uyguluyor gibi

Eleştiri hype üzerinden bile ciddi reklam oldu dizi House of dragon bu kadar konuşulmuyor

Geri
Üst Alt