The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

Sauron kim olduğunu görünce şaşırdın mı?
Ve tekne sahnelerindeki yansıma hakkında görüşlerinn
Şaşırdım son bölümün başına kadar beklemiyordum açıkcası. Son tekne sahnesi beğendiğim nadir sahnelerdendi. Umarım 2. Sezona dersleri çalışırlar.

Kitabı sekiz defa okumuşsun hala spoiler diyorsun 3x1 Adana Dürüm’ü yazıyorum sana

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Okudum da bunlar senaryoyu biraz esnetmedi mi kendileri de katmislar bi seyler herhalde ondan dedim. yoksa numenorun lut kavmi gibi seytana calisip nasil helak edildigini bizler cok iyi biliriz

Dizi bittikten sonra Hobbit'i izledik tekrar. Hobbit'e zamanında haksızlık etmişiz, dizinin yanında taş gibi yapım hepsi 😄

Dizi bittikten sonra Hobbit'i izledik tekrar. Hobbit'e zamanında haksızlık etmişiz, dizinin yanında taş gibi yapım hepsi 😄
Hobbitin 3 filmini kesip 2 filme düşürdükleri bir fan edition cut i vardi. Aslinda ona bakmak lazım.

Stüdyo 3 film istedi diye sacmaladigini ve cok dolduruş yaptığını söylemişti peter jackson. Hobbit o kadr hatirimdan cikti ki. Bulup o iki filmi izlemek lazim

Hobbitin 3 filmini kesip 2 filme düşürdükleri bir fan edition cut i vardi. Aslinda ona bakmak lazım.

Stüdyo 3 film istedi diye sacmaladigini ve cok dolduruş yaptığını söylemişti peter jackson. Hobbit o kadr hatirimdan cikti ki. Bulup o iki filmi izlemek lazim
İleride ben de bakarım o sürüme, merak ettim ♥

Şu mu;

Son düzenleme:

Hobbite millet neden kötüymüş gibi davrandı hiç anlamadım açıkcası.Hobbit çocuklar için yazılmış bi kitap Lotr epikliğinde,atmosferinde olması beklenemez zaten.3 filmi de izlerken gayet eğlendim ben bazı kısımlarda(taş devlerin savaşı,elf-cüce aşkı vs) gereksiz sahneler oldu ama genel olarak gayet güzeldi Hobbit serisi.

İleride ben de bakarım o sürüme, merak ettim ♥

Şu mu;

Budur herhalde dostum tesekkur ederim

bu kdr kötü bir diziyi yapmayı nasıl başarmışlar aceba

Geri
Üst Alt