The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

Abi Allah belanı versin ki ”spektaküler” kelimesinin ne anlama geldiğine sözlükten baktım!
Teşekkürler cümlemizin. Sondan bir önceki kitaptayım bu arada, ilk kitap bir boka benzemiyordu açıkçası ama sonradan düzeldi. Tam bitirmedim ama beğendim baya tabiki LOTR evreniyle ve büyük üstat Tolkien eserleriyle kıyaslanmaz bile o başka bir konu.

OLTR yazmam Ağam!
8LJLJIp2ZxFESLRxKv1nu8ko278_wNia-7dJ30R_ttWDdTsob4sINXk5cyvm-BDzWvh0XeV8EyKdGCyewjVRvbwPCXAjq0zexY707-o=w300-h200

Kahpe kurşunlarla kaybettiğimiz başka bir yiğit. Adam gibi dövüştü, kahpece vuruldu.
reis şimdi doğru konuşmak ve objektif olmak gerekirse sonny tam bi sığırdı
gerçi fredo sığır bile değildi. vito gibi adamdan nasıl böyle iki denyo dünyaya gelmiş olacak iş değil.

Teşekkürler cümlemizin. Sondan bir önceki kitaptayım bu arada, ilk kitap bir boka benzemiyordu açıkçası ama sonradan düzeldi. Tam bitirmedim ama beğendim baya tabiki LOTR evreniyle ve büyük üstat Tolkien eserleriyle kıyaslanmaz bile o başka bir konu.

Doğru ya sen orijinal dilinde HP okuyordun. Son kitabı bitirmemişsin ama yine sorayım. En iyisi sence hangisiydi?

Yüzüklerin efendisi bilmez baba izlemez Allah’ın cezası cahil kıro herifin tekiyim yahu.
estagfurullah reis öyle deme bende harry potterla ılgılı tek gram şey bilmiyorum. gandalf orada da buyucu sanırım ve emma watson var bukadar bilgim. ilerde açığı kapamaya teşebbüs edeceğim inş.

estagfurullah reis öyle deme bende harry potterla ılgılı tek gram şey bilmiyorum. gandalf orada da buyucu sanırım ve emma watson var bukadar bilgim. ilerde açığı kapamaya teşebbüs edeceğim inş.

Harry Potter’da Gandalf yok tabi. Filmlerindeki Dumbledore Gandalf’a benziyor. O kadar.

Gördüğün her uzun sakallıyı Gandalf sanma hocam. Ayrıca bu büyücülerin hepsi böyle. Sakal uzatıp şekil yaparlar. :asd:
gandalfla alakalı geçmişten gelen bi sıkıntım var reis zaten filmi ilk izlediğim zamanlar john hurt oynuyor sanıyorudm o rolü.
gerçeği yine bu akşamki gibi hazin bi şekilde öğrenmiştim

gandalfla alakalı geçmişten gelen bi sıkıntım var reis zaten filmi ilk izlediğim zamanlar john hurt oynuyor sanıyorudm o rolü.
gerçeği yine bu akşamki gibi hazin bi şekilde öğrenmiştim

Sana iyi haber vereyim o zaman John Hurt harryde oynuyor; teselli olsun sana :asd:

Geri
Üst Alt