The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

aptal orklar herifler zaten zincirli ok veya mızrak niye fırlatmıyorlar.

Özellikle o siyahi elf yok mu, onu bir güzel tokatlardım ama kalçasını

3.bölümü beğendim
Biraz da olsa eskilere götürdü beni üzerine de koyduğu anlar oldu

Hobbit sahneleri biraz düşürüyor ama bakalım önemli rol oynayacaklar kesin lotr’den kopyalamasalar olmaz..

Oraların daha sosyal olmaları elflerle etkileşimleri hoşuma gitti mesela bu hep film üçlemesinde zayıf kalmıştır.

Sonuçta orkları ve kötü tarafı da destekleyen film ve kitap hayranları var bence o yöne eğilmeleri diğer tarafın bakış açısını da yansıtabilmeleri hoş olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sauron galadrieli kurtaran herif olabilir mi ki acep. gerçi hediyeler getiren olması gerekirken bu herif hediyeler yürüten sıfatında daha çok

sauron galadrieli kurtaran herif olabilir mi ki acep. gerçi hediyeler getiren olması gerekirken bu herif hediyeler yürüten sıfatında daha çok
Bu bölüm o ihtimal kalmadı bence heis. Aragornvari bir karakter yapmışlar. Güney topraklarının kralı olacak gibi. Ha Sauron tarafından yüzük verilirse nazgul olabilir belki ilerde :D

Bu bölüm o ihtimal kalmadı bence heis. Aragornvari bir karakter yapmışlar. Güney topraklarının kralı olacak gibi. Ha Sauron tarafından yüzük verilirse nazgul olabilir belki ilerde :D
bölümü henüz bitirmedim üstad fakat şimdiye kadar tam bi at hırsızı gibi geldi hırbo

Tar-Miriel'in Elendil'i tanımıyor oluşu biraz saçma geldi bana. Galadriel at sahnesi rezaletti gereksiz bir sahneydi. Galadriel diyaloglarını kim yazıyorsa kadının oyunculuğunu da aşağı çekiyor. Numenor muhteşem görünüyordu aksiyonun biraz daha vitesi artar muhtemelen genel olarak ilk iki bölüm kadar kopuk değil daha derli topluydu.

şimdi bitti bölüm reis. şimdi anladım sölylediğini. haklısın sanırım
edit. gerçi izleyeni aldatmaya yönelik faaliyetlerde de bulunmus olabilirler.

3.bölümün son 5-6 dakikası hariç rezaletti kimse kusura bakmasın. Bide haftada 1 bölüm hemde 1 saat olmuyor.

souron ben olsam bunları 10 bölümde paket ederdim.

-Galadriel kerizi koca okyanusu sandal ile açabileceğini düşünüyor.
-Gandalf daha konuşmasını bilmiyor. 3 bölümde anca dost lafını söylebildi. tüm bölüm çıplak gezmesi ve hobbitlere olan düşkünlüğü dar seviyor manasını zerk etti beynime.
-isildur hıyarı tıpkı bir ergen gibi yerleştirme sınavını bir dönem sallama derdinde.

orta dünyaya hükmetmek tüm şartlar oluşmuş.. bir kaç siyahi köle bulup hem dünyayı zencilerden arındırıp hemde ağaçların biran önce sökülmesini sağlayabilirim.

ne kadar az ağaç, o kadar güçlü bir saouron.. :ubulut:

Abi resmen aralarda uykum geliyor. Bu nasıl diyalog/senaryo bütünleşmesi. Neyse gelecek cuma devam.

Arondir-from-The-Lord-of-the-Rings-The-Rings-of-Power.jpg

Depay?

3. bölüm baya durgun gecti, genel olarak efektler iyi olmasina ragmen ork kostümleri berbat ve ucuz duruyor, hobbitler ve özellike hobbit kizi baya gicik ediyor/boguyor

siyahi elf de olmamis

galadriel cok basarili secim

3. bölüm baya durgun gecti, genel olarak efektler iyi olmasina ragmen ork kostümleri berbat ve ucuz duruyor, hobbitler ve özellike hobbit kizi baya gicik ediyor/boguyor

siyahi elf de olmamis

galadriel cok basarili secim

Bence orklar çağın gerçeklerine göre çok gerçekçi olmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt