The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

İsmini aldığı güç yüzüklerinin yapılmasına ayırdıkları zaman bir nori vedalaşmasına ayırdıkları kadar olmayan garip bir dizi.

İsmini aldığı güç yüzüklerinin yapılmasına ayırdıkları zaman bir nori vedalaşmasına ayırdıkları kadar olmayan garip bir dizi.
dizinin en büyük eksikliği bu bence, bazı olayları öncesinde zemin hazırlamadan çok aceleye getiriyorlar. aslında çok basit hatalar, sanki bazı sahneleri birbirinden bağımsız insanlar yazmış gibi. senarist ekibini mi yenilerler ne yaparlar bilmiyorum ama böyle büyük bütçeli bir dizinin senaryosu ve diyalogları çok daha titiz bir şekilde yazılmalı.

Az önce bitirdim finali, en güzel bölümdü. Lakin anlamadığım 1 olay var. Yapımları için asırlar ve büyüler lazım olan yüzükleri 5 dk icerisinde mi yaptılar, yoksa imitasyon falan mıydı onlar.
Bu kadar da oldu bittiye getirilemez, kesin imitasyon, 2. sezon'da açıklayacaklar.

Bence Lore takilmayanlar veya kitaplari hic okumiyanlar icin güzel bir dizi olmus, tabi kurgu ve mantik hatalari disinda. Kitaplari hic bilmeyenler icin bence Halbrandin Sauron cikmasi bir nevi iyi bir twist olmus. Adam özünde hic yalan söylemedi, hep gercekleri anlatti Galadriele ama Galadriel Saurona karsi olan duygulari yüzünden Halbrandin agzindan duymak istedini duydu, yani kötü bir twist olmadi tabiki bir mindfuck olayi olmadi ama gayet iyidi.

Göklerden düsen reisin Gandalf olmasini tam olarak nerden cikardiniz? Mavi istari lerden biri olma ihtimali yok mu?

Görsel olarak muhtesem bir dizi, kurgu olarak fena degil diyecek bir seviyede olmus ama kitaplari bilenler icin cileden cikaran bir yapi olmus. Ben pek takilmadim bu olaya ve elimden geldigi kadar diziyi böyle kabul ederek izledim. En cok kizdigim olay ise bu kadar para yatirmisin diziye ama jj abrams ile yanlis bir secim yapip ve ondan kötüsü cok daha berbat senaristler getirmsin bu projenin basina.

Malesef aynisni zaman carkinda yapti amazon, Rafe Judkins gibi vasat bir herifi projenin basina koyup, rezil bir dizi cikardilar ortaya, Amazon da para cok ama malesef Projenin basina getirecekleri herifleri cok iyi secemiyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İkinci sezon 2024'un son aylarında çıkacakmış. 2 sene var. Çok uzun bir ara değil mi ?

Bence Lore takilmayanlar veya kitaplari hic okumiyanlar icin güzel bir dizi olmus, tabi kurgu ve mantik hatalari disinda. Kitaplari hic bilmeyenler icin bence Halbrandin Sauron cikmasi bir nevi iyi bir twist olmus. Adam özünde hic yalan söylemedi, hep gercekleri anlatti Galadriele ama Galadriel Saurona karsi olan duygulari yüzünden Halbrandin agzindan duymak istedini duydu, yani kötü bir twist olmadi tabiki bir mindfuck olayi olmadi ama gayet iyidi.

Göklerden düsen reisin Gandalf olmasini tam olarak nerden cikardiniz? Mavi istari lerden biri olma ihtimali yok mu?

Görsel olarak muhtesem bir dizi, kurgu olarak fena degil diyecek bir seviyede olmus ama kitaplari bilenler icin cileden cikaran bir yapi olmus. Ben pek takilmadim bu olaya ve elimden geldigi kadar diziyi böyle kabul ederek izledim. En cok kizdigim olay ise bu kadar para yatirmisin diziye ama jj abrams ile yanlis bir secim yapip ve ondan kötüsü cok daha berbat senaristler getirmsin bu projenin basina.

Malesef aynisni zaman carkinda yapti amazon, Rafe Judkins gibi vasat bir herifi projenin basina koyup, rezil bir dizi cikardilar ortaya, Amazon da para cok ama malesef Projenin basina getirecekleri herifleri cok iyi secemiyorlar.
gandalf cunku hem kelebelik vurgusu hem de supheye dustugunde burnuna guven diyor en sonunda bariz gandalf gondermeleri

gandalf elbette 3.cagda geliyor diziyi sanirim kitap okumamis senaristler yonetiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Lan olayların bütün konusu aşk acısı çıktı. Adam ret edildiği için bütün dünyayı kasıp kavuracak şimdi.
FfDk9WlXgAUp8KI

Bezos paraya kıysın projenin başına Peter Jackson getirsin.Yoksa başka şekilde bu dizi çekilmez. 8 bölüm oynadı 1.5 bölümü idare eder diğer bölümleri rezaletti. Birde bu dizinin 2.sezonun 2024’te çıkacağı kesinleştimi.?
Evet 2024'de

Dizide geçen olayları konuları spoilersız yazanlar konudan kalıcı olarak atılacaktır.

Dikkat ediniz lütfen.

Sauron'u çok gri bir karakter yapmışlar Halbrand çıkması hoşuma gitmedi. Adamın gitmediği temas etmediği yer kalmadı. Morgoth'un yenilgisinden sonra bir süre kötülük yapmıyor bu doğru bu arayı farklı bir motivasyonla doldurmak istemelerini anladım ama tercihlerde kurguda sıkıntılar var. Wraithler Istari olduğunu anladıklarına göre Stranger'ın daha önce karşılaşmış olmaları gerekiyor ayrıca Sauron proto nazgulleri yaratmada başarılı olmuş gibi görünüyor ama yüzük dışında başka materyaller kullanmış bu kısmı beğendim aslında.

Geri
Üst Alt