Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.799
- 94.879
- 4.978
Harbiden haaa. Sanki seni ruspum yaparım der gibiHerif galadriyele seni kraliçem yaparım demişti yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden haaa. Sanki seni ruspum yaparım der gibiHerif galadriyele seni kraliçem yaparım demişti yav
bu wokecuların abvBir lotr hayrani olmama rağmen bu dizi bende çok büyük hüsran olmuştu ya. En son bu şekilde Star Wars serisinin 7-8-9. Film serisinde hissetmiştim. Onda da büyük hype ile oturmuştum ekran başına sonu hüsran olmuştu
ya o celebrimbor nedir ya oyle ya elrond te allamZenci elf dizinin en önemsiz sıkıntılarından biri çok daha büyük defoları olan bir dizi bu
sadece onlar olsa sıkıntı senaryo berbat ve üzerinde zerre çalışmamışlar. Kör kraliçeden dram yaratmak da ayrı bir komedi idiya o celebrimbor nedir ya oyle ya elrond te allam
İlk sezondan çok çok daha iyi bir sezon olacak diye umut ediyorum
Yeni yapımlar hep böyle, house of dragonda valeryon hanesini de zenci yapmışlar. yahu bırakın bu yapımlarda oynatmayın işte. iyi ki lotr geçmişte çekilmiş yoksa saçma sapan bir hale gelirdi.Muazzam bir yapım. Lakin zenci elf rezalet!
Daha dur sırada trans elf varMuazzam bir yapım. Lakin zenci elf rezalet!
Zenci elf de olsa .insan insandirzenci elften sonra bıraktım