The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

Sauron gerçek kimliği ortaya çıktıktan sonra neden hemen hanım kuaförüne gidip saçları assolist sarısına boyatıp fön çektirmiş ben hala oradayım. Hande Yener'e mi özendin lan?

İlk sezon ne oldu ki hafızamda hiçbirşey yok.

hatırladığım kadarıyla hangisi sauron lan bunun diye bir süreç yürüyüp sonra aptal sarışın ile yüzükleri yapıp sezonu bitirmiştik.

neyse izleriz sonuçta izleyecek başka bir halt yok.

Yine mi gol değil... Akşamı iple çekiyordum heyecanım kırıldı bi miktar :cry:

Rahetmetlinin eserine kufur gibi bisey ya bu.Belki adam olmuslardir diye bakim dedi ilk sezondan bile beter acilis bolumu yazdiklari hikayelere bak allah sizin belanizi versin.

Sauron gerçek kimliği ortaya çıktıktan sonra neden hemen hanım kuaförüne gidip saçları assolist sarısına boyatıp fön çektirmiş ben hala oradayım. Hande Yener'e mi özendin lan?
Hikayeyenin orjinalinde sari sacli bir elf gorunumunde valinordan gelen bir elci annatar ismiyle cikiyor bu elflerin karsina zaten halbrand felan diye bisey yok gotten uydurmuslar.Oylesine sicip batirdilarki orjin hikayeye donsun demisler ama burdan donme ihtimali yok

2. bölümü böyle izliyorum
Alp Memduh Kalyoncu

3 bölümü izledim tempo olarak halen yavaş buluyorum görsellikler her şey güzel ama içerik olarak bu kadar bağlantısız yapmayı başaran yapımcıyı ayrı tebrik ediyorum.

Adamlar orglardan ezilmiş halk, demokrasi kavramlari falan yaratmaya çalışıyorlar şu düşünemeyen ve sadece sauron kölesi olan ırktan. Tam sjw agina düşmüş bir dizi. 2 işgüzar senarist koca lotr evreniyle dalga geçiyor resmen.

3 de denge vardır sözü ile seks hayatım düzene girdi. Herkese tavsiye ederim

Zenci bir cüce karın varsa asla aç kalmazsın bunlar çok güzel tavuk kızartıyorlar. Hem anaçlar hemde onu yapmam, iğrenirim falan demezler. Tavuk butunu bir bütün halinde agzina sokup nasil etini siyirirsa öyle iştahlanirlar.

Bu diziyi sanayide bile toplayamayız. 2. sezona bakmadım hiç bakasım da yok nedense.

Geri
Üst Alt