The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

1 sezon 23 bölümlü olsa tamam derim konuyu derin işliyorlar ama 8 bölümlük dizinin bu kadar sakin işlememesi lazım.

Yarısında bıraktım. Lord of the Rings ismine yakışan bir iş yapamamışlar bence. İzlerken bildiğin sıkılıyorsun.

Azıcık toparlamışlar gibi ancak ilk üç bölümü izlerken herhalde 3.04 kez uyuya kalıp yarım bırakmışımdır

dizideki en sevdiğim oyuncu adar. çünkü ilk ork olan elflerden biri ve çok zeki birisi

sauron eğer mordorun başına geçmek istiyorsa cidden sağlam bir katakulli çevirmesi gerekiyor. Eğer tek yüzüğü yaptım liderliği bana ver deyip basit bir tehditle başa geçerse ciddi söverimm

Bir ara Cesur ve Güzel dizisi vardı. 1 2 bölümden sonra uzun reklam var diye bırakmıştım. Sonra puhu tvde olduğu görünce bitireyim dedim ama demez olaydım. En kısası 114 dk en uzunu 160dk ki diğerleri de 130 140 dk arası 32 bölüm. Artık atlaya atlaya bitirdim.
Şu diziyi açmamla bitmesi aynı anda oluyor. En azından final bölümü 90 dk olsun.

Bir ara Cesur ve Güzel dizisi vardı. 1 2 bölümden sonra uzun reklam var diye bırakmıştım. Sonra puhu tvde olduğu görünce bitireyim dedim ama demez olaydım. En kısası 114 dk en uzunu 160dk ki diğerleri de 130 140 dk arası 32 bölüm. Artık atlaya atlaya bitirdim.
Şu diziyi açmamla bitmesi aynı anda oluyor. En azından final bölümü 90 dk olsun.
60 dakika gayet normal bir bolum icin, Netflix, Amazon olsun fark etmiyor cogunda boyle.

her perşembe sabahı işe gitmeden evvel erken kalkıp diziyi izliyorum.. zaten ilk sahneden siyahi elfin 3-5 orcu haşat etmesi sonrası benim için dizinin doyum noktasına ulaşıldı deyip gerisini izlemeden kapattım.

harikaydı

2. sezon ilk 4 bölümü izledim, çok matah bir diziymiş gibi taksit taksit çıkarıyorlar bunu da.

Kurtlar Vadisi Pusu o kadar da kötü bir yapım değilmiş.

Sezon finalini yaptı fena değil ama halen bazı saçmalıklar var.

Geri
Üst Alt