Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gereksiz hikaye. Hobbit görmek istemiyoruz adamlar dizinin yarısını Hobbit yaptılar.Yeni gelen hobbitler gollumun atalariymis galiba.
O at tarağı kadar kulaklarını kanat niyetine kullanıp göç edebilirler zürriyetini … lerimYeni gelen hobbitler gollumun atalariymis galiba.
Bu arada orklar bu şekilde çoğalıyorlar orası doğruçocuğunu seven ork mu gordum ben
60 dakika gayet normal bir bolum icin, Netflix, Amazon olsun fark etmiyor cogunda boyle.Bir ara Cesur ve Güzel dizisi vardı. 1 2 bölümden sonra uzun reklam var diye bırakmıştım. Sonra puhu tvde olduğu görünce bitireyim dedim ama demez olaydım. En kısası 114 dk en uzunu 160dk ki diğerleri de 130 140 dk arası 32 bölüm. Artık atlaya atlaya bitirdim.
Şu diziyi açmamla bitmesi aynı anda oluyor. En azından final bölümü 90 dk olsun.
Biliyorum ama bu dizi farklı. 90 dakikayı hak ediyor.60 dakika gayet normal bir bolum icin, Netflix, Amazon olsun fark etmiyor cogunda boyle.
Biliyorum ama bu dizi farklı. 90 dakikayı hak ediyor.
Kadın futbol konusunu bulamıyorum. Linki yollar mısın? Teknik direktörü haşlayacağım. Dünden beri içimde kaldı