Kac Puan Verirsiniz

• 1

Oy: 8 22,2%
  • 2

Oy: 1 2,8%
  • 3

Oy: 2 5,6%
  • 4

Oy: 5 13,9%
  • 5

Oy: 7 19,4%
  • 6

Oy: 3 8,3%
  • 7

Oy: 5 13,9%
  • 8

Oy: 3 8,3%
  • 9

• 10

• Kullanılan toplam oy
    36
şimdi izleyecegim umarim begenirim.

ilk 3 film cok iyiydi ama ajan nasil neoyu yenebildi hala aklim almiyor. neo beton gibi yumruklar vurdu ama herif bana misin dememisti. veya neo pes etmeseydii belki yenerdi ne bileyim

şimdi izleyecegim umarim begenirim.

ilk 3 film cok iyiydi ama ajan nasil neoyu yenebildi hala aklim almiyor. neo beton gibi yumruklar vurdu ama herif bana misin dememisti. veya neo pes etmeseydii belki yenerdi ne bileyim
Burda anlatıyor

Şimdi izledim. Maalesef olmamış, tühh. Oyunculuk B sınıf (Keanu Reeves'i bukadar kötü oyunculuk yaparken görmedim), dövüş kareografileri B sınıf, sinematografi B sınıf, yardımcı aktörler B sınıf (mavi saçlı kız iyiydi), tek iyi olan şey 3D grafikler.

Morpheus karakteri olmamış, fazla ciddiyetsiz, giydigi pembe takım elbisesinden anlamaliydim. Keşke hiç geri getirmeselermiş. Filmden Neo ve Trinity karakterini çıkartın, sıradan düşük bütçeli bir amerikan gençlik filmi gibi. Ajan Smith Neo'nun kankası gibi olmuş. Matrix Reloaded ve Revolutions bile bunun yanında şahaser.

Keşke Matrix değil de başka bir film olarak çıksaymış.

Son düzenleme:
5/10
matrix evrenindeki neo-smith ve çakma mimar arasındaki denklemi pek anlamadım..

basta smith ile terapist birlikte calisiyor sandim ama sonra neden birbirine siktilar anlamadım.

matrixi unutsun denilen herife sirf nispet yapar gibi oyun yapimcisi zengin bir hayat hikayesi vermek malca değil mi?

dedim heralde ajan smith, sirket kurup matrix oyunu yaparken neonun zihnindeki zion, makineler sehri denklemini falan mi cözmeye calisiyor dedim. alakası yoookk

mopheus amacı eskiden zionu ve insanligi kurtarmakti simdi ki motivasyon kaynagi ney? kime neye inaniyor? mal mal gezdi ortada

ilk filmde mr anderson, kötü bir hayat yaşıyordu. mutsuzdu ve sıkışmıştı ne trintyi taniyordu ne de makineler şehrini biliyordu. tek amacı gerceklikti. burada ise tek derdi karı! finalde ulaşinca ne kadar mutlulardı oysa neyi başarmışlardı ki?

artik eskisi gibi telefon pesinde kosmuyoruz ahh ne güzel tuvalleteki aynada cok pratik

ajan smith olmasada olurmuş. ajanlar olmasa da olurmuş. makineler şehrine girmek eskisindenn daha kolaymis.
kahin kahrindan mı ölmüş anlamadım

sati ananla babanin intikamini aldin mi yavrum

neonun seçilmiş olmadigi hanimci oldugu bir filmdi.

5/10

basta smith ile terapist birlikte calisiyor sandim ama sonra neden birbirine siktilar anlamadım.

matrixi unutsun denilen herife sirf nispet yapar gibi oyun yapimcisi zengin bir hayat hikayesi vermek malca değil mi?

dedim heralde ajan smith, sirket kurup matrix oyunu yaparken neonun zihnindeki zion, makineler sehri denklemini falan mi cözmeye calisiyor dedim. alakası yoookk

mopheus amacı eskiden zionu ve insanligi kurtarmakti simdi ki motivasyon kaynagi ney? kime neye inaniyor? mal mal gezdi ortada

ilk filmde mr anderson, kötü bir hayat yaşıyordu. mutsuzdu ve sıkışmıştı ne trintyi taniyordu ne de makineler şehrini biliyordu. tek amacı gerceklikti. burada ise tek derdi karı! finalde ulaşinca ne kadar mutlulardı oysa neyi başarmışlardı ki?

artik eskisi gibi telefon pesinde kosmuyoruz ahh ne güzel tuvalleteki aynada cok pratik

ajan smith olmasada olurmuş. ajanlar olmasa da olurmuş. makineler şehrine girmek eskisindenn daha kolaymis.

Şuna acayip kıl oldum zaten. koim SJW muhabbetlerine.

5/10

bazı sorularıma cevap aldım..

okumanızı tavsiye ederim

Bok gibiydi, sürekli eski filmlere gönderme çabasına rağmen o eski filmlerin havasına yaklaşamamışlar. Matrix dünyasına güneş gözlükleriyle girdiklerinde belli bir hava oluşuyordu bi kere.

Boş ve karaktersiz bir yapım olmuş, tam bir hayal kırıklığı.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Birsey itiraf edeyim. Matrix'teki dövüş sahnelerinin cogunu begennem, her zaman eğreti durmustur.

fan service edasiyla yola cikilip p.c edilmis bir film gibi duruyor okudugum yorumlardan anladigim kadariyla

son bir vurgun yapmak istemisler ama markayi tamamen gömmüsler mezara

üzücü cok üzücü

Uzak durulması gereken bir yapım.

Matrix evrenini seven insanların hayal kırıklığı yaşayacağı,

Bu evreni bilmeyenlerin ise ilkokul müsameresi tadında bir gösterimle karşılacakları bir yapım olmuş.

Zaten çok büyük bir beklentim yoktu ancak bu kadar da kötü bir şey beklemiyordum.

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çoğunluğun aksine beğendim.

Eksikleri var ama 'rezalet' 'kepaze' denecek kadar gömülecek bir film değil. Morpheus ve Smith karakterlerini canlandıran isimler duyguları verememiş, Neo yaşlanmış dövüş sahneleri biraz özensiz olmuş ama yine bunca seneden sonra duygulandırdı. Aralara eski filmden sahneler koymaları hoşuma gitti benim.

Daha çok detay var ama burda bahsetmiyim, sinemada izleyecek olanlar gitsin izlesinler.

Geri
Üst Alt