The Mentalist

3. sezon finalindeki duygu-heyecan-mutluluk-coşku nerde bu bölüm nerde. Bildiğin promo'da spoiler vermiş adamlar. Yakışmadı bu son. Kabul edemiyorum. Hadi herşey tamam da sonunda Jane'nin slow motion koşması nedir ya...

Yok artık. Bu da değil derlerse zaten iyice b.ku çıkar.

"New Jane" zaten bir sonraki bölüm. Sonra da RJ'la ilgili gerçekleri açıklarlar. Oralar keyifli olabilir.

Bu sezon; final sezonu mu acaba? Gorunen o ama umarim farkli bir konu'dan devam ederler.

Son bolumden anladigim; bu sezon son sezon degil kesinlikle. Hatta tam tersi hersey yeniden baslayacak. Acikcasi cok begendim bu bolumu. Gelecek haftayi iple cekiyorum. Cok merak ediyorum neler olacak simdi.

4. sezonun ortalarındayım Red John ile ilgili çok az bölüm var yahu.

Patrick Jane'in oyunculuğu oscarlık. Bundan daha iyi bir oyunculuk olamaz.

Beklediğimden çok daha iyi bölümdü. Çok eğlendim bölüm boyunca. Cho çok başka bir karakter yahu. Her oynadığı sahne mükemmel oluyor. Her seferinde o ciddiyeti, kısa ve net konuşması, zekası, düz adam samiden esintileri... Mükemmel. Bu bölüm yine ortaya çıkışıyla 30 sn de olsa, 3 replikle bölümü bitirmiş de olsa o olunca ayrı bir keyfi oluyor.

Bölüm iyidi de bundan sonra ne olacak onu pek kestiremiyorum. Son sezon ve az zaman kaldı sırf rant için devam edip saçma bir son yapmazlar umarım.

Bölüm iyidi de bundan sonra ne olacak onu pek kestiremiyorum. Son sezon ve az zaman kaldı sırf rant için devam edip saçma bir son yapmazlar umarım.

Final oldugunu kim soyluyor? Benim bildigim bu konu koca bir soru isareti. Kimse bilmiyor final olup olmadigini.

Oyle okumustum.

Bu arada herkes belirtiyor da cidden dogru Patrick Jane karakteri mukemmel bir karakter.

Digerleri daha cok refakatci rolunde oldugu icin tek basina tasiyor neredeyse diziyi. Tabii Cho Reisi es gecmemek lazim.

$

Rj konusunda her ne kadar hayal kırıklığı yaşamış olsakta bu dizi Patrick sayesinde yürüyormuş onu anladım. Bu adamı izlemek büyük keyif..

Red john hiç yakalanmasa ve dizi 10 sene sürse yine izlerim. İzlediğim en iyi dizi karakteri Jane

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

McAllister son nefesinde gerçek medyum ... dedi ve devamı gelmedi. Asıl Red John büyük ihtimalle halen dışarda ama Jane'in ailesini öldürende McAllister bence. Jane İntikamını aldı lakin emri veren kişi dışarda. Bundan sonrası CBI'ın yetkisini aştığı için FBI'a girdiler işte. Konu asıl şimdi başlıyor final falan olmaz daha uzun süre devam eder. Umarım.

McAllister son nefesinde gerçek medyum ... dedi ve devamı gelmedi. Asıl Red John büyük ihtimalle halen dışarda ama Jane'in ailesini öldürende McAllister bence. Jane İntikamını aldı lakin emri veren kişi dışarda. Bundan sonrası CBI'ın yetkisini aştığı için FBI'a girdiler işte. Konu asıl şimdi başlıyor final falan olmaz daha uzun süre devam eder. Umarım.

Keske dedigin gibi olsa. Cok iyi olurdu acikcasi.

Keske dedigin gibi olsa. Cok iyi olurdu acikcasi.

Böyle olması yüksek olasılık. McAllister ölmeden önce bir şeyler demeye çalışıyordu ki bu çok önemli bir nokta. FBI kadrosuna girmeleri çok önemli çünkü asıl Red John yani liderleri FBI'ın içinde. McAllister'ın diğer kişileri yönetmesi çok saçma olurdu özelliklede FBI kadrosundakileri.

Geri
Üst Alt