The Odyssey

Filmi bugün sinemada izledim. Nolan yapmış yine. Ben açıkçası beğendim, gözümü kırpmadan izlettirdi kendini. Keyif aldım açıkçası. Filmle alakalı olumlu ya da olumsuz bir çok yorum da okudum. Genellikle mitoloji ve arkeoloji konusunda bilgi sahibi insanlar olumsuz yorumlarda bulunmuş. Bu konularda çok fazla bilgim olmadığı ve bu film için genel bir izleyici kategorisinde olduğum için bana güzel geldi belki de bilemiyorum.

Helen'in siyahi olması gibi woke kültürü saçmalıkları ve boyalı cilalı Truva atı dışında hiç fena film değildi bence. IMAX olması da keyfi arttırdı belki bilemiyorum.

Hele ki Nolan'ın Agamemnon tasvirine hayran kaldım. Zırhı, miğferi vs... o döneme göre abartılı olsa da filmdeki Agamemnon karakteri, yürüyen aura yürüyen karizma olmuş resmen. Deniz tanrısı Poseidon'un oğlu olan dev Polyphemus sahneleri de etkileyiciydi bence.

filmden sonra assassin's creed odyssey rekor satış yapmış

ulan #insanoğlu
icon_lol.gif

Zenci Helen'in olduğu filmi izleyip beğenen kişi tenhada mabadına tokat attırıyordur.

sıkmadan kendini izleten bir film. mitolojiye ilgi duyanların seveceğini düşünüyorum

Geri
Üst Alt