The Office US (2005-2013)

Its Always Sunny ve Arrested Developmentin ilk 4 sezonu The Officeden daha iyi.

Brooklyn Nine Nine da süper

biraz ayıb olmşama güncel zamanda bişi yok yaw var m

Yok pea
Veep fena deil ama o kadar yani. Bide silikon valley de fena degil eh yani. O kadar yani
ofis extras nedir

ustat
11.22.63
a young doctors notebook
band of brothers
bodyguard
chernobly
unsere mutter unsere vater
manhunt
the lost room
the night of
the night manager
utopia
disinda mini dizi tavsiyen varsa guzel olur

Office var bi de ayni herflerin extras diye bi dzisi var o da iyi
Generation kill ve show me a hero akla geliyor the wirei yapan kel vatandasin dizi ikiside. Baskada gelmiyor tbh

ofis extras nedir

ustat
11.22.63
a young doctors notebook
band of brothers
bodyguard
chernobly
unsere mutter unsere vater
manhunt
the lost room
the night of
the night manager
utopia
disinda mini dizi tavsiyen varsa guzel olur
zamanın ve fırsatın olunca al bundyede bi kaç bölüm göz atıvermeni öneririm reis. hepimizin gelecekte dönüşeceği şey olması çok olası

Yok pea
Veep fena deil ama o kadar yani. Bide silikon valley de fena degil eh yani. O kadar yani

Office var bi de ayni herflerin extras diye bi dzisi var o da iyi
Generation kill ve show me a hero akla geliyor the wirei yapan kel vatandasin dizi ikiside. Baskada gelmiyor tbh
mq silikon 2. ssezon sonra big bang tadı gelmeye başlamştı neyse what we do n shadow izleriz renktaş

2 gündür izliyorum bunu bölümlerin 20 dk olması çok iyi güldürmediyse bile hemen bitiyo :D en çok cadılar bayramı olan bölüme güldüm sanırım bi de dwight'ın masasını tuvalete koymuslar kevinin tuvaletten çıkış sahnesi
kevine her zaman gülüyorum lan herifin müthiş tipi var

2 gündür izliyorum bunu bölümlerin 20 dk olması çok iyi güldürmediyse bile hemen bitiyo :D en çok cadılar bayramı olan bölüme güldüm sanırım bi de dwight'ın masasını tuvalete koymuslar franklinin tuvaletten çıkış sahnesi
frankline her zaman gülüyorum lan herifin müthiş tipi var

Tarihin en iyi komedi dizisi olduğunu ilk sayfada belirtmiştik. İleriki sezonlarda daha iyi hala geliyor. Pes etmeyip devam etmene sevindim:ka:

Geri
Üst Alt