The Office US (2005-2013)

Ben de ilk izlemeye basladigimda yedigim ilk spoiler buydu. Imdb sayfasinda oyuncularin kac bolum oynadigi yaziyordu orada yemistim. Sonra devam ettik tabi hatta gecen 4. Yada 5.kez bitirdim tam emin degilim

Bende ilk tekrarımı yeni bitirdim, sırf bu dizi için amazon prime bağlattım. Kendimde ofis kültüründe uzun yıllardır çalıştığım için çok tanıdık ve yakın geliyor dizi

Bende ilk tekrarımı yeni bitirdim, sırf bu dizi için amazon prime bağlattım. Kendimde ofis kültüründe uzun yıllardır çalıştığım için çok tanıdık ve yakın geliyor dizi

Bana da Michael karakterini biraz kendime benzettigim icin yakin gelmisti . Steve carell gercekten buyuk oyuncu. O olmasaydi bu dizi bu kadar basarili olmazdi.

Bana da Michael karakterini biraz kendime benzettigim icin yakin gelmisti . Steve carell gercekten buyuk oyuncu. O olmasaydi bu dizi bu kadar basarili olmazdi.

Adam ve o rol efsane zaten. En sevdiğim sahnelerden biri Willy Wonka gibi giyinip altın bilet dağıtmasıydı, gözümden yaş gelmişti gülmekten

steve carel hiç komik değil yhorf

bu dizide mi üstat aslında yer yer komiklikleri oluyor da ben bu herifi görünce mutlu oluyorum bana gerçekten pozitif bi enerji veriyor

anchorman fiminde komikti o da tea ne zmn

sonra bi ton fimde gördüm komedik bir yanı yok idi. ciddi rollere de koyuyorlar orda da #sı yok
orjinal ofisteki abi bakınca dahi güldürüyordu tip olarak
1603924044877.webp

carelin tipi fazla düzgün fazla normal işte ne bilem öyle bir değerlendirme yaptım..... (@sami

Steve Carell muzip komedi için fazla ciddi oyuncu. Gervais de duygusal karakterler için fazla tekdüze. Kariyer yönelimlerine bakarsak Gervais daha iyi başlamasına karşın şu anda doğru yolu bulan Carell oldu gibi gözüküyor.

Geri
Üst Alt