Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.993
- 16.596
- 2.648
Michael Scott’un eksikliği son 2 sezon net hissedilsede efsane comedy dizisidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aga yeni başladık tokatladın bizi ne eksikliği yav bi spoil ataydınMichael Scott’un eksikliği son 2 sezon net hissedilsede efsane comedy dizisidir
aga yeni başladık tokatladın bizi ne eksikliği yav bi spoil ataydın
Eyvah izlemeyen kalmışmıydı yahu![]()
Ben de ilk izlemeye basladigimda yedigim ilk spoiler buydu. Imdb sayfasinda oyuncularin kac bolum oynadigi yaziyordu orada yemistim. Sonra devam ettik tabi hatta gecen 4. Yada 5.kez bitirdim tam emin degilim
Bende ilk tekrarımı yeni bitirdim, sırf bu dizi için amazon prime bağlattım. Kendimde ofis kültüründe uzun yıllardır çalıştığım için çok tanıdık ve yakın geliyor dizi
Bana da Michael karakterini biraz kendime benzettigim icin yakin gelmisti . Steve carell gercekten buyuk oyuncu. O olmasaydi bu dizi bu kadar basarili olmazdi.
burda ben hiç beklemdiyodum yav bunu gözümden yaş aktı 10 dk falan gülmüşümdürbroklyn 99 izliyorum 17 bölüm oldu şu sahnede güldüğüm kadar gülemedim daha :crushed:

burda ben hiç beklemdiyodum yav bunu gözümden yaş aktı 10 dk falan gülmüşümdür![]()
dur knk sakın ileri gitme en son saçını boyattıgı bölümde kaldımCreed ileriki sezonlarda daha komik bir herife donusuyor bu arada. Zaten dizide 3.sezondan sonra aciliyor. Gulunecek baska bir dizi bulamazsam tekrardan baslayacahgim

steve carel hiç komik değil yhorf
bu dizide mi üstat aslında yer yer komiklikleri oluyor da ben bu herifi görünce mutlu oluyorum bana gerçekten pozitif bi enerji veriyorsteve carel hiç komik değil yhorf
bu dizide mi üstat aslında yer yer komiklikleri oluyor da ben bu herifi görünce mutlu oluyorum bana gerçekten pozitif bi enerji veriyor