Fazla aksiyonlu değildi yeni bölüm. Zombilerin aniden ortaya çıkması çok saçma. Carl içeride o kadar geziyor geziyor tık ses yok ama kapıyı açtığı anda hemen saldırıyor sinsice pusu kurmuş gibi.

yeni bölümü izlemedim akşama izliycem ama kimse yorum yapmadığına göre o ufak şeytan carl yine dönüşmedi demek.

bir hayalim var. bugünki gibi bir bahar sabahında uyanıcam. bu başlık karışmış olacak. spoilerlar ardı ardına gelecek ogünki bölümü izlemediğim halde yaşadığım derin hissiyat sebebi ile hepsini tek tek okuycam ve o mutlu sonu o bahar sabahında öğrenicem.

mutlu haberlerden biri şöyle olacak;

"bak dostum sana dememişmiydim, söz vermemişmiydim baharlar yine gelecek diye. tanrının cezası carl dönüştü, lanet olası bir aylak oldu" 2 damla yaş akacak klavyenin üzerine gözpınarlarımdan, hayatımda ilkkez bir sigara yakacağım, sonra evden delicesine koşup ilk kahvehaneye gideceğim, sevinç nidalarıyla "hey kahveci herkeşşe benden çayy" diyeceğim

Daryl reyiz de olmasa çekilir bölüm değildi. Bölüm boyunca daryl ve beth sevişecek diye bekledik ama olmadı :D

Valla ben de şu içki oyununun sonunda bişeyler olacak herhalde diye düşündüm:)

Ama çok sıkıcıydı. Atlayarak izledim.

Haha dimi ama :D

tapatalk

bölüm boyunca böyleydik heralde :D

Now-kiss.png

Ulan ya :(

insanın insana ettiğini zombi etmiyo arkadaş. o gerizekalı kızdan bi şeyler bekliyodum ama bu kadarını da beklemiyodum. çocukluğuna inelim diyecem de çocuk zaten, ne ara bu kadar psikopat oldu. diğer kıza da yazık oldu. bebeklerle falan oynuyodu kendince.

:(

küçük kıza çok yazık oldu arkadaş daha çocuksun nasıl böyle psikolojik sorunların var anlamıyorum ki grupları da tek tek göstermeleri çok sıkıcı olmaya başladı

:(

küçük kıza çok yazık oldu arkadaş daha çocuksun nasıl böyle psikolojik sorunların var anlamıyorum ki grupları da tek tek göstermeleri çok sıkıcı olmaya başladı

sezon finaline 2 bölüm kalmış. fragman da anlaşılıyo ki haftaya ekşın var.

La bu sezon bitmiyor muydu bu zımbırtı . Ohooo hepsi bitsin de öyle devam ederim. Son 3 bölümü izlememiştim.Artık boğuyor hele Carl'ın o tripleri eyvah eyvah.

çok feci bir bölümdü , yani apışıp kaldım o sahnede..

bi b*k olacağı belliydi ama içim temizmiş demek ki bu kadar kötüsünü tahmin edemedim. :(

darısı carl'ın başına.

Lanet olsun böyle bölüme be, kanım dondu valla.

ulan su dizide her cocukmu nefret edilesi olur kucuk iyiydi aslida da neyse sira sende carl

Geri
Üst Alt