9 yada 13 ekimde 5. Sezon başlayacak. Tarih net değil.

Özledik.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Son sezonda hastalığa tedavi bulabilme konusunda ipucu verdiler buda en fazla 2 sezon daha devam eder anlamına geliyor , harikulade bir dizi.

10434011_10152267333262024_5990786575301414379_n.png

Benim gibi bu dizinin fanatiklerine önereceğim başka bir dizi var kesinlikle izleyin yeni başladı.

Z Nation. Buradaki zombiler daha hızlı daha zeki. Oyunculuklar mekanlarda fena değil.

Z Nation daha basit kaçıyor TWD yanında. Ama TWD müptelası olanlar sevecektir :D

Deneyelim kaç bölüm oldu

3 bölüm oldu. Sırf post-apokaliptik olduğu için yine izlenir yani.

Z Nation'ın hikaye sorunu var bence. Doğrudan olaya girmiş.

Bu yüzden daha çekici geldi bana aslında. The Walking Dead'te hikaye sorunu var aslında. Olay sadece insan-insan savaşları ve zombilerden kaçış. Kurtuluş için bir yol yok en azından bu dizide bu var.

Çizgi romanınıda okudum The Walking Dead'in eğer sende okuduysan yeni katılan elemanların durumunu biliyorsundur :D

Benim gibi bu dizinin fanatiklerine önereceğim başka bir dizi var kesinlikle izleyin yeni başladı.

Z Nation. Buradaki zombiler daha hızlı daha zeki. Oyunculuklar mekanlarda fena değil.

Yav zombi dediğin Walking Dead'de ki gibi olacak, ağır olacak aptal olacak. Hızlı ve daha zeki zombiler bana yapmacık geliyor çünkü en nihayetinde adam ölü yani, niye hızlı ve zeki olur ki :D Bu arada dediğin diziyi izlemedim ama bi bakabilirim de, merak da etmedim değil :)

Yav zombi dediğin Walking Dead'de ki gibi olacak, ağır olacak aptal olacak. Hızlı ve daha zeki zombiler bana yapmacık geliyor çünkü en nihayetinde adam ölü yani, niye hızlı ve zeki olur ki :D Bu arada dediğin diziyi izlemedim ama bi bakabilirim de, merak da etmedim değil :)

Zeki derken zombiler atomu parçalamıyor. Kapıya tık tık vurmayı düşünecek kadar işte :D

Zeki derken zombiler atomu parçalamıyor. Kapıya tık tık vurmayı düşünecek kadar işte :D

Valla kapıyı tıklatmak bile zombiler için büyük bir gelişme :D

O zaman bir bakalım şu diziye, eğer sararsa ikisini birden takip eder kıyaslamaları yaparız :)

4. Bolum yayınlandı en son.
Dünkü gibi iddaa tahminlerinizi bekliyoruz Fatih Bey :red:

Psg 3te bıraktı kuponu temizinden 300 kağıt alacaktık yoksa :D
90+ larda gitti güzelim para.
teselli ikramiyesi alacaz.
Maç varmı ki bugün bide :D

Z Nation efsane derecede kötü be yapmayın etmeyin. 1 bölüm dayanabildim zar zor. Hani içinde zombi olsun da ne olursa olsun diye düşünüyosanız bile izlemeyin zamanınıza yazık. TWD'deki dram, gerilim hiçbi şey yok. Depar atan zombi mi olur lan. Komedi niyetine bitirdim ilk bölümü.

Psg 3te bıraktı kuponu temizinden 300 kağıt alacaktık yoksa :D
90+ larda gitti güzelim para.
teselli ikramiyesi alacaz.
Maç varmı ki bugün bide :D
Vallahi iddaa pek oynamam aram yok ama senin dünkü 2 skor tahmininden sonra oynayasım geldi :D
Maç yok bugün maalesef :D

Geri
Üst Alt