koreli kardeşimiz bu sezon ölür diye düşünüyorum , keşke ölmese :(

Dizi Age of Empires'a döndü. Yalnız Rick bildiğin KV'nin Süleyman Çakır'ı gibi :DD

standart halinden uzakta seyretmeye devam ediyor sezonun bu diliminde.
çizgi roman okuyucularının aksine hala zevksiz abraham neganın sopasıyla tanışacak olan talihli diye diretiyorum.
ki izliyiciyi de baya soğutmış olsa gerek kendisinden. hadi yaptığını geçtimde saçman sapan trip ve replikler sürekli

neganın mekanının o kadar kolay basılamayacagı belli idi son 4 bölüm var sanırım sezon finaline 1-2 kişi kesin ölür tayfadan

Son düzenleme:
Son bölümde kesin biri gider diye düşünmüştüm ama olmadı. Yakındır 1-2 kişinin gitmesi
negan karakteri hareketlik katacak diziye belli.

Ben Facebook'ta maalesef kimin gidici olduğunu 2-3 hafta önce öğrendim dallama bir spoiler haberinden. Tabi buraya yazmam ama tahmin ettiğiniz kişi değil onu söyleyeyim.

Negan ilk kimi öldürecek baseball sopası ile ?
Çizgi dergi versiyonuna göre paralel tutulacak hikaye diye söylendi zaten. Hikayenin baya ilerlemiş durumunu biliyorum böylelikce:(
Dizi bitmiştir benim için ama yinede bakarım. Negan nasıl olacak merak ediyorum. Dergideki gibi sert piskopat olacakmı bakalım

carol tam bir amazon. en büyük değişim ve gelişimi yaşayan karakter

carol durduk yere tribe girdi mekanı terkettii
eh olacak şey çok açık grup neganın eline düşünce termisustaki yaptığı gibi dışarıdan destek kuvvet olarak bunları kurtarmaya gelecek.
ama işte çok gereksiz saçma sapan oldu ayrılışı

Son düzenleme:
Eğer daha uzun bir süre devam etmeyi düşünüyorlarsa bir yenilik getirmeleri gerekiyordu getiremediler. Artık sarmıyor yalan değil.

Ölüleri izleme zaten rüyana girer Erman Bey. Yaşli başli adamsin. Huzur verici şeyler izle:asd22:
Esc yayından kaldırılalı ve şu saçma sapan avatarı kullanmaya başlayalı sende bir haller var ama hayırlısı kardeşim :D Yaşlı başlı adamsın bir ayağın çukurda git sütünü iç yat subliminal mesajı da almadım değil. Tesüf ediyorum :asd22:

Esc yayından kaldırılalı ve şu saçma sapan avatarı kullanmaya başlayalı sende bir haller var ama hayırlısı kardeşim :D Yaşlı başlı adamsın bir ayağın çukurda git sütünü iç yat subliminal mesajı da almadım değil. Tesüf ediyorum :asd22:

Seni severim abicim senin iyiligin için söylüyorum. Bende avatarimi begenmemene teessüf ediyorum:D

negan'ın sırtı dönükken bir kafa görünüyor, muhtemelen beyzbol sopasıyla öldürecek o kişiyi. bu kişi çizgi romana göre

glenn
olmalı

negan'ın sırtı dönükken bir kafa görünüyor, muhtemelen beyzbol sopasıyla öldürecek o kişiyi. bu kişi çizgi romana göre

glenn
olmalı

orada bi değişikliğe gidilecek bence. mesela geçen hafta gözünden vurulan kız yerine çizgi romanda abraham vurulmuş öldürülmüş o noktada. tabii sadece bi tahmin.

Geri
Üst Alt