Cevap: The Walking Dead

Lori neden bunların peşinden gitti yahu çok saçmaydı.

Lori neden bunların peşinden gitti yahu çok saçmaydı.

şoka giren kızın durumu kötüleşiyor diye babalarına ihtiyaçları olduğundan (herif doktor ya, daha doğrusu baytar) önce daryl'in yanına gitti onları bulsun diye, o tersleyince de kendisi gitmeye karar verdi

şoka giren kızın durumu kötüleşiyor diye babalarına ihtiyaçları olduğundan (herif doktor ya, daha doğrusu baytar) önce daryl'in yanına gitti onları bulsun diye, o tersleyince de kendisi gitmeye karar verdi

Tamam da zaten Rick ile Glenn gitmişti, bulup getireceklerdi adamı. Onun da gitmesi mantıksız oldu bence :)

ormanda kizi ararken biraktim izlemeyi 3.bölümdü galiba... basliyimmi yine izlemeye degermi????

@Anıl Kılıç

yani, orası öyle

heralde cep telefonu yok diye "acele edin" demeye mi getiriyolar :D içki içtikleri içine mi doğdu ne :D

@Anıl Kılıç

yani, orası öyle

heralde cep telefonu yok diye "acele edin" demeye mi getiriyolar :D içki içtikleri içine mi doğdu ne :D

:D Ama sonu iyiydi, vahşi batının en hızlı silah çekeni olduğunu gösterdi Rick :tiphat:

Hala izliyor musunuz ya ? 2. sezon 2 yada 3. bölümde bıraktım ben düzelme var mı bari ? :D

Ilk sezonun yapimcilari geri gelsin, anlasilan su yeniler bu dizinin icine edecek. Bi bolumun son DAKIKASINDA birsey oldu o kadar. Saka gibi, bunlar nasil senaristler merak ediyorum, adam gibi bolum yazamiyorlar yahu.

Ilk sezon'a bakiyorum, muhtesem bir sezondu gercekten muthis. 2. sezon'a bakiyorum, 1. sezon'un yanina yaklasamazlar.

Git gide daha da boş bir hal alıyor dizi.

İlk sezon agzım acık izlerdim.

Şimdi sağdan soldan bir zombi cıksada aksiyon olsa diye yalvarıyorum.

Pek beğenmedim ilk bölümü, umarız diğer bölümlerde ilk sezonu anımsatacak şeyler olur.

yeni bölüm çıkmış hemen indireyim :D umarım saçmalamaya devam etmezler

Geri
Üst Alt