Cevap: The Walking Dead

Harbiden şu çiftlikten kurtulsunlar artık aksınlar şehre aksınlar ki bizde daha çok aylak görelim , heyecan olsun , adranelin olsun :)

Bende anlamadim, produksyon ya parayi kesti, kaynak vermiyor, bunlar çiflikte tika kaldi..

Yada senaristler degisti, Heidi'yi yazan herifi senarist yaptilar..

Senarist değişti zaten sezon başında :) İlk sezonda dizinin aynı zamanda yapımcısı olan Frank Darabont senaryoyu yazıyordu ve bildiğim kadarıyla bu sezonda senaryoyu o yazmıyor :)

9. bölümü izledim. Artık tamamen Fatmagül'e bağladılar olayı. Aylaklar, Zombiler filan bitti. Tamamen Rick ile Shane'in karıyı paylaşamamaları üzerine gidiyor.

Glenn'İn malca hareketlerini, triplerini izlemekten gına geldi artık. Her bölümde düzelir diyorum ama gittikçe batıyor dizi. İlk sezonla alakası yok artık.

Bu kadar güzel bir kurgu bu şekilde ancak mundar edilirdi. Sophia yı bulmak için 7 bölüm harcadılar.

Arkadaş soluksuz izlediğim diziyi mahvettiler ya. kötüye gidiyordu zaten ama bu 9. bölüm beni çıldırttı iyice.

9. bolum bencede gayet iyiydi fakat mutlaka daha fazla aksiyon olmali. Zombi dizisini drama dizisine cevirdiler mubarek.

Ilk sezondaki senaristler muthisti, simdi ki senaristler berbat ve gorunen o ki fazla aksiyon olmayacak bu senaristlerle. Guzelim dizinin icine ettiler.

Yazık günah harcanan paraya.

2.sezon 3-4-5-6. bölümleri tek kelimeyle rezaletti inanılmaz sıkıldım açıkçası ama 7.bölümün son 10dk sinden başlayarak 8 ve 9. bölümlerde tekrar toparladı dizi biraz inş yine saçmalamazlar ...

O kadar baydı ki dizi,yakında pembe dizi diye anneme tavsiye edeceğim izlesin :asd:

Dizi ilk sezonunda Resident Evil süratinde gidiyordu, şimdi neredeyse yanımızda mendil bulunduracağız belki duygulanırız diye :asd:

9.bölüm gerilim açısından fena gelmeyebilir ama bu diziden beklenen bir barda iki tane adamın öldürülmesi ve bir kadın yüzünden arkadaşların birbirine girmesi değil. Glenn'in tripleri filan çok sıkıcı yani. Yolculuk etmeleri, aylaklarla çeşitli mücadeleleri filan daha iyiydi.

9.bölüm gerilim açısından fena gelmeyebilir ama bu diziden beklenen bir barda iki tane adamın öldürülmesi ve bir kadın yüzünden arkadaşların birbirine girmesi değil. Glenn'in tripleri filan çok sıkıcı yani. Yolculuk etmeleri, aylaklarla çeşitli mücadeleleri filan daha iyiydi.

Sadece bar muhabbeti yarım saat Rick'in son sahnede kameraya bakması 2 dk sürdü.Nereden dakikayı doldursak diye hesap yapıyor adamlar.Hiç bir halt olduğu yok haftlardır .Bu sezonun finalinde paldur küldür herkesi öldürürlerse veya herşeyin aslında bir rüya olduğunu gösterirlerse şaşırmam.

Bu arada tartışma yaşadıkları başka bir kavmin arkadaşlarını arkasında bırakıp kaçan yüzünün karanlıkta arabada sadece birazı gözüken adam Rick'in gurubunda yanlız takılan tripler yaşan abisini kaybeden elemanın abisi sanırım.

Korkuyorum ilerleyen bölümlerde zombilere aşık olanlar çıkıcak aralarında diye:D

Bildiğin aşk dizisi olmuş.

Rick, Lori'ye Lori, Rick'e Shane, Lori'ye Andrea ,Shane'e Dale, Andre'ya Dixon, Carol'a Glenn,Lauren Cohan'a sonra herkez Cohan'a .lol.

Dizi biraz toparlamaya başladı.

Mesela ilk bölümlerde karşılaştığı Afro-Amerikalı ile karşılaşabilir. Gruba aklında başında bir adamın girmesi ve Rick'in oğlunun onun oğluyla Sophia denen kızı unutması sağlanabilirdi.

Bu arada dizinin çizgiromandan uyarlandığının farkındasınız di mi :) Nereye gidecekleri ne yapacakları belli yani genel çerçeve olarak.

Geri
Üst Alt