Cevap: The Walking Dead

3 bölüm kalmış bu sezonun bitmesine.

Vay arkadaş somut adımlar atılmadan sezon bitiyor.

konuyuda rasim teke açmış. benim fake hesap:asd: valla sıktılar ya. artık izlemiyom bu diziyi.

Aksiyonlu ama yine saçmalıklarla dolu bir bölüm izledik.

1) Bu zombilerin olayı kandaki bir virüs değil miydi? Hatta öldürdükleri polis giysili zombilerde ısırık bulamadılar ve çiziklerden dolayı olduğunu söylediler. E bunu öğrendiniz tamam da, o elinizi kesip kanla zombileri yanınıza çekmek nedir lan bu riski nasıl göze alıyorsun?

2) Shane madem arka kapı vardı neyin peşindeydin oğlum sen? Öküz gibi güçlü fizikli adamsın, iki adım atamayan zombilerden mi kaçamayacaksın? Çık arka kapıdan bas deparı arabaya kadar, bomboşmuş zaten orası gördük Rick araba ile gelince.

3) Bu yanlarındaki çocuğun bacağındaki kemik falan dağılmıştı güya. Adam üç günde ayağa kalktı araba kullanıyor. Yuh.

son bölüm fena değildi,hikaye ilerlemedi zerre, tamam o zombi ve kaçış sahnesi güzeldi ama o salak karının triplerile ile uğraşmaları bir bölüm saçmaydı.Adamım Rick yavaş yavaş dark side a geçmeye başladı. O yüzden bir şeyler bekliyorum son bölümlrde.

son bölüm fena değildi,hikaye ilerlemedi zerre, tamam o zombi ve kaçış sahnesi güzeldi ama o salak karının triplerile ile uğraşmaları bir bölüm saçmaydı.Adamım Rick yavaş yavaş dark side a geçmeye başladı. O yüzden bir şeyler bekliyorum son bölümlrde.

La ne Dark Side'ı, yerde polisleri görünce duygusala bağladı hemen geldi kurtardı Shane'i. Adam senin karınla birlikte olmuş, çocuğunu sahiplenmek istiyor, senin ağzını burnunu dağıtıp kafana devasa ingiliz anahtarı falan fırlatıyor, sen yine gidip kurtarıyorsun. Olmaz bu Rick.

1) Bu zombilerin olayı kandaki bir virüs değil miydi? Hatta öldürdükleri polis giysili zombilerde ısırık bulamadılar ve çiziklerden dolayı olduğunu söylediler. E bunu öğrendiniz tamam da, o elinizi kesip kanla zombileri yanınıza çekmek nedir lan bu riski nasıl göze alıyorsun?

2) Shane madem arka kapı vardı neyin peşindeydin oğlum sen? Öküz gibi güçlü fizikli adamsın, iki adım atamayan zombilerden mi kaçamayacaksın? Çık arka kapıdan bas deparı arabaya kadar, bomboşmuş zaten orası gördük Rick araba ile gelince.

3) Bu yanlarındaki çocuğun bacağındaki kemik falan dağılmıştı güya. Adam üç günde ayağa kalktı araba kullanıyor. Yuh.

Benim aklıma takıldı bu sorular ama türk dizileri ile büyüdüğüm için bu hatalar pek etkilemiyor adamı .lol.

La ne Dark Side'ı, yerde polisleri görünce duygusala bağladı hemen geldi kurtardı Shane'i. Adam senin karınla birlikte olmuş, çocuğunu sahiplenmek istiyor, senin ağzını burnunu dağıtıp kafana devasa ingiliz anahtarı falan fırlatıyor, sen yine gidip kurtarıyorsun. Olmaz bu Rick.

valla spoiler vermek gibi olmasın ama çizgi romanda balatayı sıyırıyordu az kaldı :D

Son bölüm çok çok güzeldi.Hatta dizinin ilk bölümünden sonraki en güzel bölümdü herhalde.

1. Rick kendi kanini kullandi o zombiyi yanlarina cekebilmek icin, o arada o zombi kanla ugrasirken kolayca sessiz sedasiz bicakla oldurebildi ki amaci da buydu. Shane'e sessiz sedasiz halledelim bu isi dedi. Sonrasinda Shane'de otobuste aynisini yapti, zombi kan ile ugrasirken daha rahat kafasina soktu bicagi. Zombi kanla degilde Shane ile ugrasirken bu kadar kolay olmazdi bu.

2. Otobusun arka kapisinin oldugunu muhtemelen bilmiyordu Shane. Biliyor olsaydi da abartmamak lazim.

3. Belki de 3 gun degil 3 hafta gecmistir bilemezsin. Ha belirtebilirlerdi ama bu sart degil. Ama yinede bu konu da sana hak verebilirim, biraz sacma olmus.

Neyse son bolum gayet iyiydi, hangi ara bitti bolum anlayamadim. Cok hizli bitti, yani iyiydi.

Su siyriklardan zombie olma olayina bende sastim kaldim..

Bence bu olayi bu dizide çok hafife aliyorlar. Onumuzde bir "28 gun sonra" gibi bir ornek varken , ellerini kesip zombie biçaklamalar, yok zombieden fiskiran o kadar kan hiçmi o yaraniza gelmez felan... saçmaydi bence..

Bir senarist bu kadar mi b.ktan olur arkadas? Bu dizinin senaristleri herhalde torpilli. Yapimcisi nasil bu senaristleri degistirmez anlamiyorum. Ilk sezonda ki senaristler neden degisti onu da anlamis degilim.

Spoiler nasil yapiliyor?

Son bölüm gayet iyiydi.Dale'e üzüldüm :sad007: sen onca o adam ölmesin diye uğraş , didin sonra kendin öl hep o Carl mıdır nedir küçük veletin yüzünden ulan ne arıyon sen ormanda al çektin işte aylağı çiftliğe mal Dale'nin ölmesine sebep oldun.İlerki bölümlerde umarım zombiler basar artık şu çiftliğide biraz hareketlenir dizi.

Carl hakikaten evlat olsan sevilmezsin. Gerçi öyle bir anneden böyle bir çocuk çıkmasına şaşırmamak lazım.

Bu kadar iyi başlayıp,bu kadar kötü olan bi dizi ilk defa gördüm.Saçmalamada rekora koşuyo dizi,farklı sitelerde de yorumları okudum.İnsanlar diziyi izlemeyi bırakmış,bende bi ümitle bekledim tekrar düzelir diye ama yok arkadaş.Neyse şu diziye harcadığım zamana yazık.

carl harbi mal

sırf zombi göstercem diye onu ormana salmak da mantık dışı.. hiç zombisiz geçen bi bölüm olabilirdi pekala.. ama sonu güzeldi, şaşırtıcı bişey oldu nihayet

Bunu DH forumunda gördüm. :2aloh1: Dale reise tam uymuş :D

417343_171672786282576_100003195678236_250830_1820894338_n.jpg

Geri
Üst Alt