Cevap: The Walking Dead | Pazartesi

offff lanet olsun son bölüm mükemmeldi ama inanılmaz bir yerde bitti nasıl dayancaz şubata kadar :SS:

Bir yere bağlansın artık, uzattıkça uzatıyorlar. İzleyici sıkıldı mı senoryaya yeni bir grup ekle birbirleriyle çatışsınlar, birkaçı ana gruba dahil olsun falan filan. Bizim Türk dizilerine döndü iyice.

Bir yere bağlansın artık, uzattıkça uzatıyorlar. İzleyici sıkıldı mı senoryaya yeni bir grup ekle birbirleriyle çatışsınlar, birkaçı ana gruba dahil olsun falan filan. Bizim Türk dizilerine döndü iyice.

Sadece 2. sezon iyi degildi genel olarak ama ilk sezon ve suan ki sezon harika gidiyor. Bu arada ilk sezon da ki adam ve oglu onumuzde ki bolumlerde tekrar karsimiza cikacak bunun da mujdesini verelim.

2 ay nasıl sabredeceğiz yahu 1 hafta zor bekliyoruz , müthiş bir yerde bitti gelecek bölümde müthiş olacak.1. sezon harikaydı 2. sezonda biraz düşüşe geçmişti dizi ama 3. sezonda son bölümlere doğru inanılmaz ivme arttırdı dizi harika.

3. sezon nefis gidiyordu gerçekten keşke 2 ay ara olmasaydı ama yapacak birşey yok bekleyeceğiz. 1. sezondaki baba ve oğlunu bende merakla bekliyorum. Ocakta spartacus 3. sezonu başlayacaktı galiba onu beklemeye koyuldum şimdi. Nisanda da tabi ki game of thrones..

Bunlar da abartiyor, zaten az bolum yapiyorsunuz bari adam gibi hepsini birden verin. O ne oyle 2 ay tatil? Butun yil tatil yapiyor bunlar, yine yetmiyor anasini satim. Turklerin tirnaklari kadar olamaz bunlar, bizimkiler yaz aylari tatil yapiyor geriye kalan 9,10 ay calisiyor dizi ceviriyor.

Bu Andrea da geberse iyi olacak, hala Vali'nin yaninda. Resmen onu kurtaran Michonne'u satti, yazik. Mujde: Merle ölmüyor. Yeni bolum fragmanini gordum, kosuyordu. Ulan madem yeni bolum hazir ne diye 2 ay beklersiniz ki? Allah sizi bildigi gibi yapsin.

Bunlar da abartiyor, zaten az bolum yapiyorsunuz bari adam gibi hepsini birden verin. O ne oyle 2 ay tatil? Butun yil tatil yapiyor bunlar, yine yetmiyor anasini satim. Turklerin tirnaklari kadar olamaz bunlar, bizimkiler yaz aylari tatil yapiyor geriye kalan 9,10 ay calisiyor dizi ceviriyor.

Bu Andrea da geberse iyi olacak, hala Vali'nin yaninda. Resmen onu kurtaran Michonne'u satti, yazik. Mujde: Merle ölmüyor. Yeni bolum fragmanini gordum, kosuyordu. Ulan madem yeni bolum hazir ne diye 2 ay beklersiniz ki? Allah sizi bildigi gibi yapsin.

spoiler iceriyor neden sölemirsin:mad:

Son bölüm iyiydi.

Ama şu karanlık ortamlardan diziyi kurtarıp yine yolculuğa çıkarmaları lazım bizimkileri. Ülkede nerde ne var gösterseler biraz:)

Gene bir zenci abi geldi diğeri gitti. :o

Bölüm sonundaki fragmanı izledim maalesef.

Güzel bölümdü. Şubat'a kadar bekletecekler şimdi.

Fragmandan çok fazla soru çıkar yalnız :D

Vay vay vay vayyyy fragman nefesimi kesti adeta, Rick'ler Darly'yi kurtarıyor ve hapishaneye dönüyorlar , o sırada Merle ne oluyor merak ediyorum açıkçası Vali'nin tarafında olacağını pek sanmıyorum , Rick'lerin gruba geçebilirmi o da zor Merle tam bir çıkmazda, Vali intikam için Hapishaneye geliyor, çatışma çıkıyor o sırada Andrea geliyor, diğer grup ne olacak, Rick fragmanın en sonunda nereye gidiyor? Olaylar olaylar 2 ay nasıl bekleyeceğiz :o

ama yeni zenciyi(Tyrees) biraz zor öldürtürler....Cizgi Romanlarin en sevilen Karakterlerinden :)

Bu demek oluyor ki diziye başka zenci gelmeyecek :D Bu yeni gelen belli etti zaten, aklı başında delikanlı bir abi.

Geri
Üst Alt